HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Serverler Birleştirkten Bu Yana Kadar Ely2 Serverindeki Karekterime Suanki Keith'i Serverinde Giriş Yapamıyorum.
xsh2 Uygulamasınıda Denedim Olmadı, Şifre Degiştir O Bu Yani Yaptım Aklıma Gelenleri Ama Bi Türlü Cara Keithi Serverinde Giremedim. Ve Şuda Var Carımın Şifresini Siteden Degiştirirken Ely1 i Kabul Etmiyor Ely2 Yaptımmı Oluyor Ve Keith, Pidge, Hunk Bütün Serverleri Denedim Carıma Giremedim Bi Yardımcı Olursanız Sevinirim.
xsh2 Uygulamasınıda Denedim Olmadı, Şifre Degiştir O Bu Yani Yaptım Aklıma Gelenleri Ama Bi Türlü Cara Keithi Serverinde Giremedim. Ve Şuda Var Carımın Şifresini Siteden Degiştirirken Ely1 i Kabul Etmiyor Ely2 Yaptımmı Oluyor Ve Keith, Pidge, Hunk Bütün Serverleri Denedim Carıma Giremedim Bi Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Hesabınıza uzun süredir girmiyorsanız önce site üzerinden giriş yapıp Keith serverına transfer etmelisiniz. Yine olmassa ticket atın ilgilenelim.
Siteden Cok Girdim Keithi Serverine Kendim Nasıl Transfer Edicem ??Hesabınıza uzun süredir girmiyorsanız önce site üzerinden giriş yapıp Keith serverına transfer etmelisiniz. Yine olmassa ticket atın ilgilenelim.
Siteden giriş yaptığınızda Ely-2 seçince zaten otomatik transfer olur yine giremiyorsanız ticket atın ilgilenelim sizinle.