noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Server Kurulumu Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan phaton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

phaton

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 5 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
30
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,öncelikle yeni üye oldum çok uzun süredir Silkroad oynamıyordum. Kendime bir server kurmak arkadaşlarımın da bağlanmasını istiyorum. İnternette araştırırken en çok ve yararlı olarak bu sayfayı gördüğüm için buraya geldim. Fakat konulara biraz baktım nedense bir şey anlamamış gibi hissettim kendimi bazı konularda resim linkleri ölmüş. Sıfırdan kurulum nasıl yapılır,neler gereklidir gibi basit bir şekilde anlatımı olan bir konu var mı? Ya da birisi bu konuda benimle ilgilenebilir mi?

Dostum sana yardımcı olmak isterdim ancak bu 3 tür konum kapatılıyor değişik türlü nedenlerden dolayı ve böyle bişey biraz rahatsız edici sana yardımcı olmak isterdim ancak en yakın sürede konum açılırsa ordan detaylı yardım alabilirsin tek kalan konum
http://www.turkmmo.com/silkroad-private-server-kurulumu/1965816-vsro-files-hatalar-ve-cozumleri.html

bu csro-r ilgilenirsen vsro tarih olacak. http://www.turkmmo.com/silkroad-private-server-kurulumu/3188186-orjinal-csro-ve-csro-r-files.html

Belki çok daha sonra :)

@Hack114 yardımcı olurmusn yaklaşık bir yıldır dosyaları ayarlamaya bulmaya calısıyorum hiç birsey bulamadım şimdiden yardımlarınz ıcın cok teşekkur ederm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri