xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Karakterler lwl atlamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan helix61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 202

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yaa server var benim 2 gun once kastikca lwl alabiliyordun ama simdi kendim girdim dedim car kasiyim kasilmiyor hep 1 lwlde duruyor hic bir sekilde exp gelip gitiyor yangda sikinti yok patir patir geliyor ama exp gelip gitiyor lwl alamiyorsun ne yapmam gerekiyor nede sorun vardir nolur yardimci olun kaldim sikintiya yaa

BİRDE SİTEDE MESALA ŞİFREMİ UNUTTUM DEDIGIM ZAMAN MAILE GELMIYOR ŞİFRE BUNA NASIL BIR CARE BULACAM BEN

3 CUSUDE MARKETE ITEM EKLENMIYOR SITE MARKETINE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Moderatör tarafında düzenlendi:
1.şikayetin için oyunu sıfırla derim files ve navicat tekrardan yüklensin. Çünkü sadece bir haritada olan olaydan bahsetmiyorsun. Oyunda genel anlamda exp almama sorunun ortaya çıkmış. Senin sonradan yaptığın bişeyden kaynaklı olabilir. Antiexp yüzüğü questin varsa onla oynadıysan belki bununla alakalı olabilir. filezillada notarget logine gir oraya bak oyuncu başladığında antiexp devreye girdiğinden exp kazanmayabilirsin. Bu benim görüşüm.

2.şikayetin için bilişimden almışsındır muhtemelen onlarla irtibata geç yardımcı olmaları gerekiyor.

3.şikayetin için sitenin jaxen panel yada admin panelin vardır. oraya bağlanıp orda markete item ekleme seçeneğini görebilirsin.

İyi Forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri