Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

120 level silah pack sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karayelmetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 233

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

120 level silahları servere ekledim icon dosyaları ile birlikte. Sorunsuz Çalısıyor silahlar ama bu seferde bazı itemler cıkmıyor tecrübe yüzüğü ejderha pulu gibi nasıl düzeltebiliriz

Son düzenleme:
120 level silahları servere ekledim icon dosyaları ile birlikte. Sorunsuz Çalısıyor silahlar ama bu seferde bazı itemler cıkmıyor tecrübe yüzüğü ejderha pulu gibi nasıl düzeltebiliriz

Tahminimce yeni eklediğin itemler ile önceden olup da şimdi çıkmayan itemlerin kodları aynıydı ve 120 level silahlarını yüklerken silinen (ejderha pulu, tecrübe yüzüğü) bunun üzerine yazdı ve onları sildi silahları ekledi.
Tahminim bu yönde başka mantıklı bir açıklamasının olacağını sanmıyorum.

Fakat bunu kesinleştirmek için şöyle birşey yapalım.
Navicatı açın,
Player > item_proto yu açın.
Yaklaşık 6-7 sayfa item listesi olacaktır.
Her sayfaya Ctrl + F yaparak 71123 bu kodu aratın bu ejderha pulunun kodudur.
Daha sonra itemi bulduğunuzda o kısmın ekran görüntüsünü alın ve upload edip yorum olarak yada özel mesajdan da atabilirsiniz.
Bakalım resime ona göre kesin bir şey söyleyeyim.

kardeşim 1. si serverinde böle bir sorun varsa navicatta zaten silahları ekleyemezsin navicatta item_proto dan bişe silmeden sorunsuz attıysan eger attıgın fullpack'ın içinde neler vardı. onlara bak tahminen içindeki dosyalarda sorun vardır bence senin sorunun pack navicatla ilgili oldugunu sanmıyorum.tabi direk full packla indirdigin sbt bir proto ise yine tüm itemlerinde sorun yaşayabilirsin daha detaylı yaptıklarını anlatırsan sorununda daha yardımcıolabiliriz...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri