noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Ok savunması tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cihat1762
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 436

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba bedensel savascı karakteri oynuyorum.
Kbç-büyü-blok açıksız ama ok savunmam sadece 45 ölü adamdan bile 3-4 yiyorum hatta atak dizenlerden bazen 40 ı buluyor bunu nasıl çözebilirim. Hangi itemleri dizmemi tavsiye edersiniz? Bütçe 230T

2. Sorum bundan 1 ay sonra piyasa nasıl olacak merak ediyorum sizce bu 230 T yi saklamalımıyım

Öncelikle merhaba
Bundan 1 ay sonrasını hiç kimse bilemiyeceği için bir bilgi veremem gelelim diğer konuna 45 ok savunman itemlerin ile 45 sanırım bunu arttırmak için ateş anka kuşu ala bilirsin 20 ok savunması veriyor ve ayrıca 10 ok savunması veren kostüm ve başlık ala bilirsin 85 e yükselicektir ayakkabını bilmiyorum onuda deri yapa bilirsen ok savunmanda tam olucaktır

Öncelikle merhaba
Bundan 1 ay sonrasını hiç kimse bilemiyeceği için bir bilgi veremem gelelim diğer konuna 45 ok savunman itemlerin ile 45 sanırım bunu arttırmak için ateş anka kuşu ala bilirsin 20 ok savunması veriyor ve ayrıca 10 ok savunması veren kostüm ve başlık ala bilirsin 85 e yükselicektir ayakkabını bilmiyorum onuda deri yapa bilirsen ok savunmanda tam olucaktır

Şu ateş ankayı tamamen unutmuşum saolasın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri