- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba bugün size alman bir serveri tanıtmak istedim uzun süredir var ve birçok özelliğe sahip SP giyme silah zırh giyme yetenek kullanma GM komutları v.b. hatta Sp7 Bile şuan mevcut videolardada var 
Kayıt olmaya gelirsek biraz değişik oyun girmeyi denediğinizde eğer öyle bir id varsa size yanlış şifre girdiğinizi söyler (ingilizcede tabi) öyle bir id yoksa direk hesaba girer yazdığınız şifreyle ve o hesap kayıtlanmış olur artık o hesaba başka şifre ile giremezsiniz
Başlangıç
-90Lv Başlangıç
-1,5kk (1,5t) para ile başlangıç.
-NPC'lerde Silah ,Zırh ve saç satın alabilirsiniz. 1 altın hepsi.
-NPC'lerde spleri satın alabilirsiniz her karakterin SP1 ile Sp7 dahil 7farklı sp var
-Ve birçok özellik daha
Videolar:
Indirme Linki :
-->
Alternatif indirme linki (REUPLOAD - Indiremeyen olursa diye dosya.tc ye upload ettim) :
Oyundaki nickim : Nexus bana ordan ulaşabilirsiniz pvp ye girdiğinizde.

Kayıt olmaya gelirsek biraz değişik oyun girmeyi denediğinizde eğer öyle bir id varsa size yanlış şifre girdiğinizi söyler (ingilizcede tabi) öyle bir id yoksa direk hesaba girer yazdığınız şifreyle ve o hesap kayıtlanmış olur artık o hesaba başka şifre ile giremezsiniz

Başlangıç
-90Lv Başlangıç
-1,5kk (1,5t) para ile başlangıç.
-NPC'lerde Silah ,Zırh ve saç satın alabilirsiniz. 1 altın hepsi.
-NPC'lerde spleri satın alabilirsiniz her karakterin SP1 ile Sp7 dahil 7farklı sp var

-Ve birçok özellik daha

Videolar:
Indirme Linki :
-->
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Alternatif indirme linki (REUPLOAD - Indiremeyen olursa diye dosya.tc ye upload ettim) :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Oyundaki nickim : Nexus bana ordan ulaşabilirsiniz pvp ye girdiğinizde.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
saolsın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)