PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

2015 Milli Piyango Çekilişi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan lilahmiharbi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 671

lilahmiharbi

Level 1
Üye
Katılım
21 Ara 2014
Konular
1
Mesajlar
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 5 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bildiğiniz gibi 31 Aralıkta milli piyango büyük çekilişi yapılacak ve çekilişin ardından büyük ikramiyeler dağıtılacak.

Milli Piyango 2015 İkramiyeler

Büyük İkramiye: 50.000.000 TL
1 adet 5.000.000 TL
1 adet 3.000.000 TL
1 adet 2.000.000 TL
1 adet 1.000.000 TL
5 adet 500.000 TL

Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi, 2005 ve 2006 yıllarında 20 milyon lira, 2007 ve 2008 yıllarında 25 milyon lira olmuştu.

Bu rakam 2009'da 30 milyon lira, 2010'da 35 milyon lira, 2011'de 40 milyon lira, 2012'de 45 milyon lira, geçen yıl 50 milyon lira olarak belirlenmişti.

SAHTE MİLLİ PİYANGO BİLETLERİ

Uzmanlar yaklaşan yılbaşı özel çekilişi öncesi vatandaşları bilet alırken çok dikkatli olmaları ve tanımadıkları kişilerden bilet almamaları konusunda uyarıyor.

Çorlu'da yıllardır bayi işleten Recep Topçu, sahte biletler konusunda vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Topçu, "Biletlerin dokusunda, yuvarlak içerisinde Milli Piyango amblemli filigran bulunuyor ve gün ışığına tutulduğunda görülüyor. Kağıdın her tarafına homojen olarak dağılmış ve sadece mor ışık (ultra viole) altında görülebilen, uzunluğu en az 3 milimetre olan parlak çizgiler şeklinde, mavi ve sarı renkli görünmez elyaf yer alıyor. Bu kısımlara dikkat edilmelidir" dedi.

PEKİ PİYANGO HELAL Mİ?

Milli Piyango çekilişi ile zenginlik hayalleri kuran vatandaşlara Diyanet'ten kötü haber geldi. Alo Fetva hattına gelen bir soruyu cevaplayan Diyanet İşleri Başkanlığı fetva uzmanları, "Loto, Toto, İddia, yılbaşı çekilişi haramdır. Bilet almak da caiz değildir. Kuran'da bunların hepsi kumar hükmündedir" açıklaması yaptı. Sonuçlar açıklandığında kazananlar diyanetin fetvasına göre haram para kazanmış olacaklar.

İŞTE MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI

Milli Piyango yılbaşı ikramiyesi için yapılacak çekilişin bilet fiyatları da açıklandı.

Milli Piyango yılbaşı tam bileti 50, yarım 25, çeyrek 12.5 liradan satılıyor.

2015 Milli Piyango Çekilişi TRT 1 Ekranlarında

olarak TRT1 ekranlarından izlenebilecek ve gece 24.00'da TRT 1 Ekranlarından duyurulacaktır.

Geçmiş Yılların Kazanan Numaraları

Geçmiş yıllara ait aşağıdadır.

50 milyon kazanan numaralar: 2174451 , 5505607
3 milyon kazanan numara: 3087014
2 milyon kazanan numara: 8169786
1 milyon kazanan numara: 2806637

ORDU MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİNDE

Karadeniz Bölgesi'nde gür ormanların içerisinden akan ve zaman zaman adına türküler yazılan Ordu'nun dereleri, Milli Piyango biletinde tanıtılacak.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, turizm kenti olma yolunda hızla ilerleyen Ordu'nun etkin bir şekilde tanıtılması için her fırsatı değerlendirdiklerini söyledi. Yaptıkları girişim sonrası Karaoluk deresi üzerinde bulunan Çiseli Şelalesi'nin fotoğrafının Milli Piyango bileti üzerinde yer almasını sağladıklarını vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:

10 MİLYON BİLETTE ÇİSELİ ŞELALESİ

"Milli Piyango İdaresi ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, Milli Piyango'nun 19 Ocak 2014 tarihli çekilişi için satışa sunulacak biletlerde, Ordu'nun derelerini turizme kazandırma çalışmamızın bir parçası olarak Çiseli Şelalesi'nin fotoğrafının yer almasını sağladık. Yaklaşık 10 milyon civarında basımı ve satışı yapılması beklenen Milli Piyango bileti ile türkülere konu olan Ordu'nun dereleri ve üzerindeki şelaleleri, gölleri, çok sayıdaki insanın dikkatini çekecek ve beğenisini kazanacaktır. Bu yolla da Ordu'nun tanıtımına ciddi katkıda bulunmuş olacağız."
 
Hiç bi zaman almadım , almamda sağol.
 
Hersene alıyom amortiden başka bişey tutmuyor
 
Boşuna alıp paranızı boşa harcamayın

bu sene bende çünkü :D
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst