farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

4story güncellerken hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blades0616
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

konuyu doğru yere açtımmı bilmiyorum ilk kez bu forumu kullanıyorum kusura bakmayın. oyunu game forge live dan indirdim şimdi oynaya bastım ve oyun ilk başta kendini biraz güncelledi ve sonra durdu bekledim ve hiç bir şekilde ilerlemedi sonra bir hata çıktı hata şu şekilde : Sunucuyla bağlantı sıfırlandı , Would you like to try again ? ve evet hayır diye seçenek sunuyor hayır dersem failed to download the file diyor ve hiçbirşey olmuyor. evet dersem birden belirli bir kısım ilerliyor güncellemede sonra yine aynı hatayı veriyor sürekli evet diyip devam ettirsemde sen sonunda tamamen dolduğunda tüm yüklemeler doluyor kalan dosyalar hiç dolmuyor ve oyuna giremiyorum. ayrıca oyunu kaldırıp herşeyini temizleyip tekrardan yüklemeyide denedim ama yinede birşey olmadı dnsyi otomatiğe almayıda denedim yine olmadı. yardım ederseniz sevinirim :)

Son düzenleme:
Merhaba oyun klosorunu aciniz, içerisinde (_downland) parantez içine aldigim dosyayi siliniz ve tekrar guncelleyiniz..

maalesef buda işe yaramadı bu hatayı benden başka alan yokmu acaba, yada bu patchi direk _download klasörünün içine atmamın bir yolu yokmu

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri