xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ForVENDETTAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 313

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhabalar arkadaşlar.
Benim aklımdaki öneri farklı ama oyunculara ticaret konusunda yardımcı bir öneri.
Önerim ise biliyorsunuz herkes çok online olamıyor gerek iş gerek okul gerek özel hayat vs. Ticaret yapmak zorlaşıyor yani aradığımız itemi bulamıyoruz satılacak itemleri satamıyoruz.
Nesne markette özel bir yer ayrılsa orada itemler olsa mesela diyelim. Güneş Kılıcı satacak bir arkadaş bu itemi nesne marketteki özel yere koymak için 5 kraliyet altını(Bu yöneticiler tarafından değişebilir.) kendi hesabından çekilerek itemi herkesin görebileceği şekilde satışa sunmak oyundaki piyasayı değiştireceğine eminim.
İtem alacak arkadaştan herhangi bir vergi vs. kesilmeden o itemi alacaktır ve kendi hesabından verilen fiyat kadar kraliyet altını kesilip satan kişinin hesabına yüklenmesini sağlayacaktır.

Biraz karışık oldu ama anlatabildiysem ne mutlu bana.
Forumdaki arkadaşların yorumlarını bekliyorum görüşleri belki bir şeyi gerçekleştirebilir.
İyi oyunlar :)

Bu dediğin öneri güzel bir öneri ama metin 2 de olur mu bilmiyorum ama archage diye bir oyunda mevcut gayet rahat ticaretler oluyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri