- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
T3.6 Klasik versiyon Script satıyorum almak isteyenler mesaj atması yeterli.
Not : ücretsiz hosta kurulum yaptıgım için kayıt olunca hata ekranı gelir ama kayıt olursunuz sonucta girip bakmanızı tavsiye ederim.
Not : ücretsiz hosta kurulum yaptıgım için kayıt olunca hata ekranı gelir ama kayıt olursunuz sonucta girip bakmanızı tavsiye ederim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 310
- Online süresi
- 37m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 167
- MmoLira
- 60
- DevLira
- 0
Beyler yalan söylüyor, parayı paypal adresime at dedi attım sonra dediki sana akşam vericem dosyaları engelledi.
ve scriptte hata varmış arkadas baktı
kesinlikle hata yapıp bu kişi ile muhattap olmayın.
kişinin tam adı ismail satılmış ama ismail can ismini kullanıyor gerekleri yerlere şikayetimi bildirdim.
forum yöneticilerine şikayet ettim.
kişinin tam adı ismail satılmış ama ismail can ismini kullanıyor gerekleri yerlere şikayetimi bildirdim.
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
kod_adı;17795871' Alıntı:Beyler yalan söylüyor, parayı paypal adresime at dedi attım sonra dediki sana akşam vericem dosyaları engelledi.
yüzsüzlügün bu kadarı iftira çok kötü birşeydir eğer müslüman olsaydın bir kimseye iftira atmadan önce iki kere düşünürdün.
ayrıca hesabıma girip bizim travian bilmem ne ile ilgili konu acmıssın aferim sana yüzsüzlükte sınır tanımıyorsunç
ayrıca sana yazdıgın seyi 2 kere oku çünkü yalan söylediğin çok belli.
sana dosyaları vericem demisim ama seni engellemisim .peki kardesım dosyalar sende degilse scriptte nasıl hata oluyor. adam pisikopat heralde.yazdıgın seyi 2 kere okuda yalan attıgın ortaya cıkmasın.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)