noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Kristal sorunu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sametkurubal98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 993
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba
Ben bugün kredi kartı ile 100tl lik kristal satın aldım.125 kristalim geldi yani elym2.com dan hesabıma girdiğimde gözüküyor fakat oyuna girdiğimde nesne markette 0 kristal yazıyor acilen bir çözüm bekliyorum yöneticilerden şimdiden cok teşekkür ederim oyun içi nickim Imiray cok acil yardım lütfen

@sametkurubal98;
Sunucu birleşmesinden kaynaklanan bir sorun. Durumu ticket atarak hesabınızdaki kristali hangi serverde kullanmak istediğinizide belirtin. Yetkililer en kısa sürede ilgilenecektir. @admin; @Shorty; @erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün saat 18 den beri beklemekteyim hala tek bir yetkiliden cevap almış değilim 125 kristalim internet sitesinde gözüküyor fakat nesne markette 0 yazıyor her swdede denedim baktım ve Kristallerimi [Keith] sunucusunda kullanmak istiyorum umarım hemen ilgilenirler . 2 kere ticket attım ama cevap yok maalesef . Nickim:Sametkurubal98 Oyun içi adım :IMiray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri