D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bilisim ariyorum onerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orhanbaba54321
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Pvp server bilişim hariç hepsi şunu inceleyebilirsin :)
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim bu gün size bi çeşit hak yiyenlerden bahsedicem 55 lira beni ne fakir ne zengin eder fakat durumu müsait olmayıp para yatırıcaklar bu konuya çok dikkat etsin
Ufaktan başlıyalım parayı yatırmadan önceki bi çeşit konuşmalar.

ALTTAKİ KANITTA OTOPACK DAHİL DİYOR . FAKAT OTOPACK YOK

Onuda geçtim pack yapmayı bilmiyolar kullanıcılarımızdan gelen 2 şikayet (dilerseniz devamınıda atabilirim)

Müşteri kaybetmekten veyahut insanların gerçek yüzlerini görücekleri için şikayet konumu kaldırdığım taktirde işlemleri yapıcaklarını söylüyolar.

Para yatmadan her konuda yardımcı olabilen bilişimin son hali bu
Son olarak sunucu değişikliği söz konusu değil fakat haklarınız bu diyen pvpserverbilisim.comdan bi rezillik daha.
http://pvpserverbilisim.com/?page_id=211

merhaba 3 ya da 4 gb ramli server kurmak istiyorum
cetin bilisim , highteknoloji , dolunay bu bilisimlerin 3unun arasinda kaldim high teknolojide 4 gb ram 90 tl cetinde 3 gb ram 85 tl sizce hangisini almaliyim
Çetİn bİlİŞİm sİberdİzay bİlİŞİmle aynidir eksİklerİ hack shİlt yoktur dolunay bİlİŞİmle bİzzat ÇaliŞtim hack shİlt ve org verİyorlar ayrica fİleslerİ sorunsuz Önerİrİm ..

Bilisim buldum konu kilit.

SiberDizayn derim.!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri