HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bunu açıklamanın tek yolu oyun içerisinde test etmek kağıdı akşam eve gidince test etme imkanım olursa denerim sizi de bilgilendiririm.
dun savaşçı karakterimi suraya çevirdim, 15 kristale alığınız nesne ile istediğiniz karaktere geçiş yapıyorsunuz, oyuna yeniden girdiğinizde o nesnenin yerine başka bir nesne geliyor, o nesneye tıkladığınızda tüm skillerinizi p yapmak isteyip istemediğinizi soruyor, evet diyorsunuz tüm skiller otomatik p oluyor. Sistem süper anlayacağınız, türkay iyi akıl etmiş
karakterimin 6000 derecesi vardı, 1 dakika içerisinde hem sura oldum, hem skilelrim p oldu, hemde derecem inmedi 
karakterimin 6000 derecesi vardı, 1 dakika içerisinde hem sura oldum, hem skilelrim p oldu, hemde derecem inmedi 
peki itemler bisi olmuyormu o karakterin itemlerimi geliyo nasil bisi aciklarmisindun savaşçı karakterimi suraya çevirdim, 15 kristale alığınız nesne ile istediğiniz karaktere geçiş yapıyorsunuz, oyuna yeniden girdiğinizde o nesnenin yerine başka bir nesne geliyor, o nesneye tıkladığınızda tüm skillerinizi p yapmak isteyip istemediğinizi soruyor, evet diyorsunuz tüm skiller otomatik p oluyor. Sistem süper anlayacağınız, türkay iyi akıl etmişkarakterimin 6000 derecesi vardı, 1 dakika içerisinde hem sura oldum, hem skilelrim p oldu, hemde derecem inmedi
![]()
dun savaşçı karakterimi suraya çevirdim, 15 kristale alığınız nesne ile istediğiniz karaktere geçiş yapıyorsunuz, oyuna yeniden girdiğinizde o nesnenin yerine başka bir nesne geliyor, o nesneye tıkladığınızda tüm skillerinizi p yapmak isteyip istemediğinizi soruyor, evet diyorsunuz tüm skiller otomatik p oluyor. Sistem süper anlayacağınız, türkay iyi akıl etmişkarakterimin 6000 derecesi vardı, 1 dakika içerisinde hem sura oldum, hem skilelrim p oldu, hemde derecem inmedi
![]()
Oyuncumuzun yazmış olduğu gibidir,
peki itemler bisi olmuyormu o karakterin itemlerimi geliyo nasil bisi aciklarmisin
İtemleriniz aynı kalır itemlerle ilgili değişiklik olmaz.
Diyelimki savaşçıyım kraliyetim var suraya geçtim kraliyetimi sura yapıyormu yoksa savaşçı olarak kalıyormu değiştirme imkanı varmıOyuncumuzun yazmış olduğu gibidir,
İtemleriniz aynı kalır itemlerle ilgili değişiklik olmaz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)