Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ThisOneGame ws SanGreAzuL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muhammet0619
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

BU This one game mavıyken bu savası kazandı tebrıkler bısı daha sorucam bu kazanan loncanın baskanı ne yaptıda bu lonca dagıldı dreamtaker bır ara ortadan kayboldu bılen varmı ? :))

İsocum loncaya 3 çar koydun ezik onları yatırmakla meşguldun sen bilenler bilir zaten istersen gel yene yapalım tabi bu sefer çakma ezik çarların yok ortadan bizi bilen biliyor koç 3 çar koy başka loncaya hepsini başa götür sonra kes ama varya bunu güzel yaptın tbk ederim seni her zaman yaptığın gibi gelmişsin Bana AUZEN at loncadan diyorsun yol verdim neyin kafası bu ? :m08: Gülme krizi tuttu beni bide loncadan atıldı die düşman olmuş la ekremede söyledim oo şahısları almayın loncaya die yazık adam olsaydın böyle bşy yayınlamazdın şunuda unutma çakma iso anladın sen :ka19: :m08:

İso yine Erkem başkandan Üzür Diliyecek .Çünkü İso Bu Dün Aksamda Mavi oldu Sözde Sangrazul Keseceklermiş.. Ama ne oldu Dıvan -Sisligece-iso 3 lonca Sangrazul 7 adamına DAyanmadı .. Artı Bide sisli Dün Aksam 7 kes lonca savaşini Red Eti La iso Seni Server biliyor. ama ekremden Yine üzür dileme bu kezekrem üzürünü kabul Etmez ..:m08::ka19::m08:

İsocum loncaya 3 çar koydun ezik onları yatırmakla meşguldun sen bilenler bilir zaten istersen gel yene yapalım tabi bu sefer çakma ezik çarların yok ortadan bizi bilen biliyor koç 3 çar koy başka loncaya hepsini başa götür sonra kes ama varya bunu güzel yaptın tbk ederim seni her zaman yaptığın gibi gelmişsin Bana AUZEN at loncadan diyorsun yol verdim neyin kafası bu ? :m08: Gülme krizi tuttu beni bide loncadan atıldı die düşman olmuş la ekremede söyledim oo şahısları almayın loncaya die yazık adam olsaydın böyle bşy yayınlamazdın şunuda unutma çakma iso anladın sen :ka19: :m08:

loncandaki kişi diyor thisonegame emeğiyle parçaladı sen gelmiş adam koyup kesti diyon eski eskide kaldı ama bu acı unutulmaz :DDDDDD he eko sana gelince unutma kral hangi lonca geçerse o lonca sizi deşip geçer $

​Kazanan tarafı tebrik ediyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri