Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Bazı Sorunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Adilene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Banada yardımcı olurmusunuz rica etsem

1. At şekeri olduğu halde seyise gidiyorum at ismi değişmiyo at şekeri gerekli diyo bu hatanın giderilmesi gerekmekte.

2. Ely2 Sunucusundan gelen 40 ort 35 bec itemlerin 55 ort 40 bec olması gerek diye düşünüyorum.

3. Catacombdaki exp sorunu giderilmeli , Hesapları kasamıyoruz.

4. Loncaya exp bağışlanmıyo en kısa zamanda düzeltilmesi gerekmekte diye düşünüyorum.

5. Expsiz kitap okunmamakta bununda düzeltilmesi gerekmekte.

6. Sunzi savaş sanatı kitabı , Dönüşüm kitabı , Master dönüşüm kitabı beceri kitaplarının dropu çok az hiç düşmüyor denecek kadar az bununda dropunun yükseltilmesi gerek.

7. Öldüğünde Burada başla ve Şehirde başla çalışmıyor karakter atmak zorunda kalıyorum.

8. Edit boss setini sura karaktere takınca kayanın yanında çıkan slotlara yatıyo diğer karakterlerde öyle değil fakat sadece bu sorun sura karakterinde var düzeltilmesi gerekmekte.

9. Yere değerli itemleri atınca anında kayboluyo Örnek: Kostüm vb. gibi , Pot ve diğer eşyaları denedim onlar kaybolmadı ama kostüm felan denediğimde anında kayboldu bu sorununda düzeltilmesi gerekmekte.
Bununla ilgili en kısa zamanda çalışma yapılması dileğiyle @Shorty; @erdemaa;

Yazılı sorunların hepsi düzeltildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri