HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyunda ne kadar kalabalık yerlerede gitsem en ufak bir lag olmuyor fakat kasmaya başladığım anda çok az bir slot grubu dahi olsa hemen oyundan atıyor ve bunu sürekli yapıyor ch değiştirdim aynı problem devam ediyor kasılırken peş peşe 15 - 20 saniye de bir atıyor kasmak mümkün değil uzun süredir olan bir problem internetim ile ilgili bir problem değil çünkü hiç bir yavaşlama olmuyor ne oyun içerisinde ne de diğer sitelerde.
Son düzenleme:
Oyunda ne kadar kalabalık yerlerede gitsem en ufak bir lag olmuyor fakat kasmaya başladığım anda çok az bir slot grubu dahi olsa hemen oyundan atıyor ve bunu sürekli yapıyor ch değiştirdim aynı problem devam ediyor kasılırken peş peşe 15 - 20 saniye de bir atıyor kasmak mümkün değil uzun süredir olan bir problem internetim ile ilgili bir problem değil çünkü hiç bir yavaşlama olmuyor ne oyun içerisinde ne de diğer sitelerde.
Aynen öyle , Aşırı lag problemi var önce pcden kaynaklı sorun oldugunu sandım fakat pcden dolayı değilmiş en kısa zamanda düzeltilmesi dileğiyle @Shorty; @erdemaa;
Moderatör tarafında düzenlendi:
ilaydacım @erdemaa; arkadaş ilgilenirOyunda ne kadar kalabalık yerlerede gitsem en ufak bir lag olmuyor fakat kasmaya başladığım anda çok az bir slot grubu dahi olsa hemen oyundan atıyor ve bunu sürekli yapıyor ch değiştirdim aynı problem devam ediyor kasılırken peş peşe 15 - 20 saniye de bir atıyor kasmak mümkün değil uzun süredir olan bir problem internetim ile ilgili bir problem değil çünkü hiç bir yavaşlama olmuyor ne oyun içerisinde ne de diğer sitelerde.
İlaydacım en kısa zamanda çözeriz sorunu

Son düzenleme:
Kastığın mapı söyler misin ??
örümcek zindanı 2. katının sonunda ki kapıdan girdiğimiz map. sanırım 3. kat olarak geçiyor. @erdemaa
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)