Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kardeşim zaten aynı sadece ben değişiklikler uyguladım mesela adada metinler yoktu metinler ekledim dönüşümler değişikti sonra çölde ejderha filan ekledim bunların hiç biri yoktu 2.nci indirme linkinide koydum packın
kardeşim zaten aynı sadece ben değişiklikler uyguladım mesela adada metinler yoktu metinler ekledim dönüşümler değişikti sonra çölde ejderha filan ekledim bunların hiç biri yoktu 2.nci indirme linkinide koydum packın
fileste değişiklikler ypmışsın saten bu belli boyut farklıda dönüşümlerle ilgili yaptığın değişiklikler kafama takıldı epey güzel ayarlanmışlar ama değinmek istediğim yer bu verdiğin mysql yedeği destanınkiyle birebir aynı
aynı olması normal bişey zaten destanın filesi bu dediğim şekil ben ayarladım geri kalan herşeyi çok açıkları vardı onları kapattım 2 de bir kapanıp duruyodu onları düzelttim
aynı olması normal bişey zaten destanın filesi bu dediğim şekil ben ayarladım geri kalan herşeyi çok açıkları vardı onları kapattım 2 de bir kapanıp duruyodu onları düzelttim
bnim almam gereken tek şey dönüşüm yapısı bi incelerim

ayn kardeşim sen öyle yapbnim almam gereken tek şey dönüşüm yapısı bi incelerim![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)