Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Saltanat mt2 files 240 başlangıç 250 level bitiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cezaosan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kardeşim zaten aynı sadece ben değişiklikler uyguladım mesela adada metinler yoktu metinler ekledim dönüşümler değişikti sonra çölde ejderha filan ekledim bunların hiç biri yoktu 2.nci indirme linkinide koydum packın

kardeşim zaten aynı sadece ben değişiklikler uyguladım mesela adada metinler yoktu metinler ekledim dönüşümler değişikti sonra çölde ejderha filan ekledim bunların hiç biri yoktu 2.nci indirme linkinide koydum packın

fileste değişiklikler ypmışsın saten bu belli boyut farklıda dönüşümlerle ilgili yaptığın değişiklikler kafama takıldı epey güzel ayarlanmışlar ama değinmek istediğim yer bu verdiğin mysql yedeği destanınkiyle birebir aynı

aynı olması normal bişey zaten destanın filesi bu dediğim şekil ben ayarladım geri kalan herşeyi çok açıkları vardı onları kapattım 2 de bir kapanıp duruyodu onları düzelttim

aynı olması normal bişey zaten destanın filesi bu dediğim şekil ben ayarladım geri kalan herşeyi çok açıkları vardı onları kapattım 2 de bir kapanıp duruyodu onları düzelttim

bnim almam gereken tek şey dönüşüm yapısı bi incelerim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri