kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

diff kodlarını aktif hale getirmek çalışmayan diff ler koyukahve !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan koyukahve
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar meraba.

bircok arkadasimiz biliyor olabilir fakat konularimi alinti olmadigi anlasilsin diye, acmadan once internette ariyorum. bulamayinca yardimi olur diyerek ekliyorum.

simdi konumuza gelirsek. herkez sanal ortamda diff atmayi gormus ve gerekli programi indirmistir.

fakat en az onun kadar bu konularda bilgisi yetersiz arkadaslarimizda mevcuttur.

ftp den server a girerek /usr/game/share dizinindeki game dosyamiz, diff eklenecek dosyadir. eger diff yuklemek icin game yi sildi iseniz , tekrar attiktan sonra sag tiklayip , dosya izinleri diyerek 777 izin vermeniz gerekir . aksi jalde hata alirsinizz ve bilisim kisadan kirarak format atar .

diff i attik diyelim ftp ye de upload ettik yani yukledik. ama oyuna islemedi ne yapmalıyız?

sebebi game dosyasi ile ayni dizinde yer alan auth dosyasidir. ftp ye upload ettigimiz game dosyasini yuklemesi bittikten sonra, ismini auth olarak degistirip atmamiz , diff leri etkinlestirmek iccin yetecektir. dosya izinine dikkat etmenizi tavsiye ederim. ve uygulamadan once game dosyanizin yedegini almanizi tavsiye ederim. olasi basarisizlikda (bu sizden kaynaklidir) server ın tekrar eski haline gelmesi icindir.

anlamayan veya yapamayan arkadaslara yardimci olurum.

rep onemli degil okuyupda "tamda bunu ariyordum" dediysen altina guncel yaz ki herkez faydalansin.

SAYGILARIMLA.

koyukahve..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri