Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
bende olmadı öyle bişey I engellide var normal tıklamada herhangibi bi yere ısınlandındada I'dada engelliyor envater butonuda
ı tuşunun envanter açma fonksiyonunu packtan kaldırmak zorunda kalcam ozmn bnde sinir oldum bi açıyo bi açmıyo anca böle çözülür

ı tuşunun envanter açma fonksiyonunu packtan kaldırmak zorunda kalcam ozmn bnde sinir oldum bi açıyo bi açmıyo anca böle çözülür![]()
senin root'ta bayağı bişeyler ekli sıkntı yaratmaz ama yinede etkileyeblir yani cünki
I'da def ToggleInventoryWindow(self):
buton'da def ToggleInventoryWindow(self):
aynı yerden cekıor ayrı ayrı kod vermiş olsam olablir diyicemde
senin root'ta bayağı bişeyler ekli sıkntı yaratmaz ama yinede etkileyeblir yani cünki
I'da def ToggleInventoryWindow(self):
buton'da def ToggleInventoryWindow(self):
aynı yerden cekıor ayrı ayrı kod vermiş olsam olablir diyicemde
çok gui var diye toogle kodlarında epey oynama yaptıydım snırım farklı kodlar koymuş olmalıyım orasını düşünemedim bak

paylaşım için teşekkürler.
not: arkadaşlar id şifre girdikten sonra oyundan atma sorunu yaşıyorsanız arkadaşımın verdiği siteden giriniz kodları.
Denendi çalışıyor.
not: arkadaşlar id şifre girdikten sonra oyundan atma sorunu yaşıyorsanız arkadaşımın verdiği siteden giriniz kodları.
Denendi çalışıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)