HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kristalın bulunduğu hesabın adını veya karakter ismini yazın birde kristalin aktarılacağı hesabın adı veya oyundaki karakter adını kontrol edelim
Kristalın bulunduğu hesabın adını veya karakter ismini yazın birde kristalin aktarılacağı hesabın adı veya oyundaki karakter adını kontrol edelim
Güncel !
Kullanici Adi:esatcosanKristalın bulunduğu hesabın adını veya karakter ismini yazın birde kristalin aktarılacağı hesabın adı veya oyundaki karakter adını kontrol edelim
Pidgede oynuyorum kristal siteden girince sunucu 2 de gorunuyor ben pidgede oynuyorum kullanici adi esatcosan ayni hesapta kristal sadece sunucu 2 den pidgeye aktarilsin sunucu 2 oyunda kullanilmiyormus nen bilmiyordum simdiden tesekkur edrim
Guncel !! 5. Gun oldu lutfen halledin lutfen ya ben guvenim sarsiliyor bir daha nasil alis veris yapayim cok mu zor ilgilenilse max 10 dk 50 tl verdim bn ayip degil mi ilgilenin ticketede bakmiyorsunuz
Kullaniciadi: esatcosan
Server: pidge
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)