mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Arthas Versus Lacdigest

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GehennArthas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

GehennArthas

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
17
Reaksiyon Skoru
69
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
54
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

evet bildiğiniz gibi Arthas isimli çarımı aşşağı yukarı 2 sene önce sattım. yenı adımla lArthas oyuna basladım 1 kaç ay oldu. quares isimli çarla arkadaslarla vs attım. bu kadar açıklamanın sebebı herkesı aşşalıyarak konusma tarzları v.b. arkadasın soyle bı ozellıgı var oyunun farkında degıl yatsada ana bacı katmaya baslıyor ss lerde görüceksiniz :) en eski versus konularımdada görüceksinizdir bakıcaksanız . bir kere kestiğim adamla birdaha atmıyorum bunu istediğiniz korkaklık o bu şu dıyebılırsınız sadece kendı prensıbım .arkadaşa burdan ben kralım en fazla 3 el alırsınız dıyenlerede selam yolluyorum ilk vs atışım ondada kestim :) herkese iyi forumlar KONUMDA TARTIŞMA YARATMAZSANIZ SEVİNİRİM TARTISMAK İSTEYEN ÖZELDEN TARTIŞSIN :cool:

(mevlüt kardeşime selamlar :ka19:

D.N.: quarese girip attım vs mi. gazı olanların gazı alınır

quaRes 10 - Lacdigest 5

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Yardırrrrrr :D Tebrikler <3

evet bildiğiniz gibi Arthas isimli çarımı aşşağı yukarı 2 sene önce sattım. yenı adımla lArthas oyuna basladım 1 kaç ay oldu. quares isimli çarla arkadaslarla vs attım. bu kadar açıklamanın sebebı herkesı aşşalıyarak konusma tarzları v.b. arkadasın soyle bı ozellıgı var oyunun farkında degıl yatsada ana bacı katmaya baslıyor ss lerde görüceksiniz :) en eski versus konularımdada görüceksinizdir bakıcaksanız . bir kere kestiğim adamla birdaha atmıyorum bunu istediğiniz korkaklık o bu şu dıyebılırsınız sadece kendı prensıbım .arkadaşa burdan ben kralım en fazla 3 el alırsınız dıyenlerede selam yolluyorum ilk vs atışım ondada kestim :) herkese iyi forumlar KONUMDA TARTIŞMA YARATMAZSANIZ SEVİNİRİM TARTISMAK İSTEYEN ÖZELDEN TARTIŞSIN :cool:

(mevlüt kardeşime selamlar :ka19:

D.N.: quarese girip attım vs mi. gazı olanların gazı alınır

quaRes 10 - Lacdigest 5

Tebrikler :) Bunun ona ders Olcağını düşünüyorumda zor biraz :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri