HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1.si tebrik ederim. 2.si pot basmadıgını ıdda edıyon ama tek arena vs gelmıyosun. bana pot bastıgını dıyende kendı loncandan arkadaşın. ilkte tek buyude kestim enerji bastın potlu olsun dedın durdun. sonrasında malum pota abanılırHALA INKAR EDIYONDA YATTIGIM ANDA CANIN NEDEN FUL MERAK UYANDIRICI BI MEVZU
![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hahahah loncaki adımının dediğine bak

Bu arada adamı kestiğin anda canın nasıl full oluyor anlatsana biraz :m08:
Çok eminsen gel bugün sadece çözme veya karışık çözme vs atalım 10 luk enerjili setine varmısınız o kdr eminsenizBiz en başta bunları uyardık tamam yenilebilirsiniz bu sizin kötü olduğunuz anlamına gelmez belki karşınızdaki sizden daha iyidir ki bu vs de öyle oldu yenildiysende yendiysende tebrik et Burak Kardeşim Yendiği Hala Tebrik Ederken karşısındaki arthas mı herneyse adam hala bi bahane üretmeye çalışıyor pot basıldı felan diye siz ely1 oyuncularınada yakıştıramadım böyle yaklaşımı ama uzun lafın kısası bükemediğin bileği öpeceksin açıkcası bu bu arada Burak Kardeşime Çok Kolay Bi Zafer Olduda Yinede Ellerine Sağlık Seviliyosun Hep Beraber daha Çok adam kesicez Kardeşim![]()

Bu arada adamı kestiğin anda canın nasıl full oluyor anlatsana biraz :m08:
Anlatılmaz yaşanır :m08::m08::m08:
Envanterdeki şeftalilerde şekilmiş harbiden yakında evi arabayı satip şeftali alıcaksınız :m08:
Sizin içtiğiniz şeftalinin haddi hesabı bile yok su niyetine lıkır lıkır içiyorsunuz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)