HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız :harun
Yaşınız : 16
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Profesyonel Metin2 oyuncusuyum. Birçok kez GM oldum.
Günlük Online Süreniz :günlük 2-3 Haftasonları full online olabilirim.
Özellikleriniz : Reklam yapabilirim, oyun içi düzeni sağlayabilirim. Teknik destek olarak yardımcı olabilirim.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Skype: harundogan7667
Diğer / Ek : Oyunda GM çok önemli bir yer kaplamakta, bunu herkes biliyordur elbet. GM oyunu sadece kontrol altında tutar, oyun düzenini sağlar. GM yan karakter açıp oyuncularla VS atmaz. GMoyuncularla sohbet etmez (Teknik sorun dışında). GM oyuncularla vs atmaz. GM ortalıkta dolaşmaz.GM item, yang dağıtmaz.
Yaşınız : 16
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Profesyonel Metin2 oyuncusuyum. Birçok kez GM oldum.
Günlük Online Süreniz :günlük 2-3 Haftasonları full online olabilirim.
Özellikleriniz : Reklam yapabilirim, oyun içi düzeni sağlayabilirim. Teknik destek olarak yardımcı olabilirim.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Skype: harundogan7667
Diğer / Ek : Oyunda GM çok önemli bir yer kaplamakta, bunu herkes biliyordur elbet. GM oyunu sadece kontrol altında tutar, oyun düzenini sağlar. GM yan karakter açıp oyuncularla VS atmaz. GMoyuncularla sohbet etmez (Teknik sorun dışında). GM oyuncularla vs atmaz. GM ortalıkta dolaşmaz.GM item, yang dağıtmaz.
Son düzenleme:
http://www.turkmmo.com/gm-ilanlari/3177331-jalio2-gm-ariyor.html
İnceleyip dönüş yaparmısınız?
İnceleyip dönüş yaparmısınız?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)