HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
<u style="margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(51, 51, 51); background-color: rgb(250, 250, 250);"><b style="margin: 0px; padding: 0px;"><span style="margin: 0px; padding: 0px; font-family: Helvetica;">
Hergün Private Server değiştirmekten yorulduk. Ya GM yardımı olur ya oyuncuları gm arkadaşı olur ya GM si oyunla ilgilenmez çeşitli problemlerden dolayı her geçen gün emeklerimizi boşa harcıyoruz, Yaşım 23 9. Yıldır Silkroad Online'nin içerisindeyim yaklaşık olarak 4 yıldır Privateserver oynuyorum ve yaşadığınız sorunların tamamını yaşadım, 6. Serverim olarak [Psycheroad Online] isimli serverimi kurdum. Kesinlikle hak yememek adına sözler verildi yeminler tutuldu. Allah'ın izniyle bir yola çıktık , Sizlere emeklerinizin boşa gitmeyeceği bir server sunuyorum. Oyun içerisinde birisine yardım edildiğini tespit edin o an hakkımızda işlem başlatabilirsiniz, Biz garantisini veriyoruz Tamamen Tecrübeli ve Olgun GM-kadrosuna sahibiz... Pişman olmayacaksınız

Psyche Road Online
110 Cap- Egy & Coin System
EU/220 -- CH/360 Mastery
Başlangıç 1 Level Max 110 Level 1/11 Dg arası Weapons
1M Free Silk.
1level manyang kestiğinizde 12 level oluyorsunuz
NPC'lerde +7 Seal of star silahlar mevcut ( kolay kasılmanız için )
Exp rate= 400
Sp rate= 300
Drop rate=40
Sox=30
Job=30
Alchemy Rate :1-7%100 /8-%80/ 9-%60/ 10-%40 /11-%10/ 12-%3
Oyunumuzda Coin System Bulunmaktadır.Oyun içerisinde kullanılan coinler şunlardır
( Copper Coin,İron Coin,Silver Coin,Arena Coin,Gold Coin )
Coin sınıflandırması yaptık.. Oyun içerisinde canınızın sıkılmaması için uğraş ve emeğe dayalı güzel bir oyun sunmaya çalıştık. Bu sınıflandırılmış coinler ile NPC'lerimizde bulunan Eşyalardan yararlanabileceksiniz.
Bu Coinleri nasıl elde edebiliriz ?
( Bu coinler 100 ve Üzeri Uniquelere Drop olarak Eklenmiştir.)
Ayrıca 105-106-107-108-109-110Level Alexandra mooblarından elde edebilirsiniz. 3 Yaratıktan 1 Arena Coin Düşecek şekilde Ayarlandı
Oyunumuzda farklı noktalarda çıkış yapan özel uniquelerimizde mevcuttur.
Bu uniquelerden düşen çok özel eşyalar bulunmaktadır. Bu özel eşyaları kullanabilirsiniz.
Düşen eşyalardan bir kaç örnek . ( Berserk Potion- RESET STATS - Global Chating vb. )
<<<<<< FGW >>>>>
Forgotten sistemiylede biraz kolaylık düşünüldü.
1 grade - %30
2 grade - %50
3grade - %70
4 grade %100 düşme şansı olarak ayarlandı.
<<<<<<<< FTW -( Forteswar ) >>>>>>>>
Guild savaşları aktif. Guild savaşları her pazar akşam saat 20:00 21:30 arasında yapılmaktadır.
Aktif olan kalelerimiz ( ßandit,jangan,hotan ) Constantine ( GELECEK )
--BAŞLANGIÇTA--
1Level Başlangıç. 110 Son
Çantada 3sayfa açık
Baronet-General rüdbe ile başlar
50m Gold
500k Sp
1m Free Silk
%100 Exp. Helper
1-Day Skill Gold Time Ticket
%20 Damage increase scroll
%20 Damage absorption scroll
Oyunumuzda 5 Farklı ÖZEL (NPC) Bulunmaktadır.
Bu Özel npclerin içerisinde Özel itemler özel kullanabileceğiniz eşyalar mevcuttur.
Oyunumuzda /
Exchange-(Takas) KAPALI
Event Sh-ok KAPALI
Battle Arena KAPALI
M-Bot AKTİF / Serbest
BINEK PETLER AKTİF
EGY ITEMLER AKTIF
COIN SISTEM AKTİF ( ^^^^)
HONOR AKTİF ( Honor Bufflar sorunsuz çalışmakta )
Guild Cezası AKTİF
Job Cezası AKTİF
UNİQUE Odası AKTİF (Death bone mevcut )
Forgetten World ( FGW ) AKTİF ( Power almak zor değil )
NOT-: Sakın oyun içerisinden tanımadığınız bir player'e şifrenizi Account bilgilerinizi vermeyiniz.
Ben GM yim deyip sizlerden şifre ister item ister inanmayın kanmayın. Bu gibi olaylar olursa bizler sorumlu değilizdir.
HİÇ BİR GM BİR PLAYERDEN İTEM ŞİFRE İSTEMEZ ...
<< KURAL >> Aile ve Kutsal değerlere KÜFÜR içeren sözler /BAN\ Sebebidir.
1. Uyarı 1 gün Oyun yasağı
2. Uyarı 3 gün oyun yasağı <<<<<<< Bunun Gibi Kurallarımız Mevcuttur >>>>>
3. Uyarı Sınırsız Oyun Yasağı.
Nasıl İspatlarım ? - Oyun içerisinde Tartışma diyaloğuna giren her iki tarafında SS(Fotoğraf) alıp Sayfamıza göndermesi gerekmektedir.
Yetkililerimiz bu konuyu inceleyip işlem başlatma hakkına sahiptir.
Facebook/adress = https://www.facebook.com/pages/Psych...8664460?ref=hl
Website/ = http://www.psycheroadonline.com/default.aspx
______________OYUNDAN KARELER_________________________
Arena Coin - Arena coinin düştüğü mooblar 106-107-108-109-110 Level Mooblardan Arena Coin kasabilirsiniz. 3 Moobta 1 arena coin düşecek şekilde ayarlanmıştır.
Arena Coin - ( Arena coinin düştüğü moobların olduğu bölge beyaz renkle gösterilmiştir. ) 106-107-108-109-110 Level Mooblardan Arena Coin kasabilirsiniz. 3 Moobta 1 arena coin düşecek şekilde ayarlanmıştır. Yeşil yerle gösterilen Thief ve Hunter cave'de çıkan Uniquelerede Coin eklenmiştir. Oradanda Coin kasabilirsiniz..