Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
edit //Reklam yasak
Önümüzdeki 1.5 - 2 saati bu yazıyı yazmak için ayırdım çünkü sizlere şuan kendiminde saatlerce oynadığım bir oyunun rehberini yazacağım.Gerekli konuları bir başlık altında toplayacağım.Bu makaleyi yazarak harcayacağım zamanı Kingdom Online oynayarakta geçirebilirdim
Neyse...
Çoğumuzunda bildiği gibi oyun şuan Kapalı Betada.Kapalı Beta ise 8 Aralıkta son buluyor.Sonra malesef 2 haftalık bir ara veriliyor ve Bamm!!! Açık beta
Oyundan bahsedecek olursak oyun genel olarak Mmorpg ve içinde süprizler barındıran Territory sistemini barındırıyor.Yani oyun hem Mmorpg hem strateji tabanlı ve hemde Kale Savaşlarıyla Moba tadını bizlere bir arada yaşatıyor.
Oyunu internette ilk gördügümde NTTGame Tarafından yapıldığını duydum.Ve Aman Allahım Didim bu oyun Knight 2 !!!! Ve düşündüğüm gibide oldu oyun Knight'a benziyor fakat Knight'ın çok gelişmiş bir hali diyebiliriz.Oyun her oyuncu kitlesine hitap ediyor çünkü oyunu sistem özellikleri düşük bir bilgisayardada rahatlıkla oynayabılırsınız.Görüntü Muhteşem diyemeyiz ama yinede güzel.Ama bu sizi yanıltmasın oyun bir çok yönüyle bu eksiği kapatmış.Genel ozelliklerini anlattığımıza göre oyunumuza giriş yapalım.
Site ve kayıt :
İndirme Link :
Kayıt olup indirdikten sonra oyuna giriş yapıyoruz. Biz kapalı betanın ilk günü giriş yapmaya çalışmıştık ama sunucular hata verdi.NTTGame'den beklenmicek bişe ama beta surecidir deyip geçiyoruz.İkinci gün hatayı düzelttiler zaten .. Neyse oyuna giriş yapıyoruz 2 server karşımıza çıkıyor.Herhangi birine giriş yapıyoruz ve karakter oluşturma ekranı karşımıza geliyor.
Sınıflar :
4 tane Sınıf var ve her sınıfta 3 alt sınıfa ayrılıyor. Sınıflarımız Savaşçı , Suikatçi , Büyücü , Ve en çok ihtiyacımız olan sınıf Şifacı.
Sınıflar çok gayet dengeli tecrübe kazanımları gayet güzel ayarlanmış. Şimdi Tek Tek sınıflarımızın Skillerine bakalım.
Sınıfımızı seçtik karakterimizi oluşturduk ve oyuna giriyoruz.Hemen herzaman olduğu gibi oyunu öğretmek için görevler veriyor onları yapıyoruz.Hızlı bir şekilde 45 lvl olmak istiyorsanız full görev yapmanız lazım. Görevler biraz sıkıcı ama çogu kişi görevlerle maks. 3 günde 45 lvl oldu.Tabi 3 gününü sadece bu oyuna ayıranlar.Lvl kasılma bu şekilde oluyor.
Territory Sistemi :
Sizin bir şehriniz var ve şehirde kışla inşa ediyorsunuz.Bu kışlalarda asker üretip yaratık keserken ve bölge savaşlarında bu askerleri kullanabiliyorsunuz.
Daha ayrıntılı bilgi için
Combo :
Oyunda combo sistemi var.Skill Attıktan sonra iki kez R ye basınca combo yapıyoruz. Yani
Skill + R + R yapınca Combo oluyor.
Görevler :
Yukarıda Görev yaparak 45 olabileceğimizi söylemiştik.Görevler gerçekten sıkıcı ama hızlı bir şekilde lvl aldırıyor.Zaten sıkıntı 25 lvl olabilmek.25 lvl olduktan sonra İkinci bir harıta açılıyor ve 25 - 40 dk da bir lvl atlıyorsunuz.Açıkcası görev sistemi daha iyi olabilir.
Lejyon :
Mmorpg'de olmazsa olmazdır klanlar.Burada ise klanlara lejyon diyoruz.Lejyon sistemi gayet iyi yapılmış ki içinde bazı lonca uyelerine maaş bile verebiliyorsunuz.Lejyon seviyelerden oluşmakta.
Lejyon üyelerinin oynanış süreleri ve bir kaç etkenle seviyeler artıyor.
Bölge Savaşları :
Eee madem lejyondan bahsettik bölge savaşlarından bahsetmezsek olmaz.Oyunda "G" tuşuna basınca Şehir etrafında bölgeler var olduğunu görüceksiniz.Bu bölgelerde kaleler bulunmaktadır.Ve lejyonunuzla bu kaleleri ele geçirebilirsiniz.
Ere Stone :
Oyunda olmazsa olmazlardan biri ise EreStone dur. Yaratıklardan ve Boss lardan düşen bu ere stone ler birleştirerek özel bir skill oluşturuyorsunuz.Bu olay baya uzun.
Zanaat :
Oyunda farklı farklı zanaatlar bulunmakta.Zanaatlardada seviye sistemi bulunmakta.
Daha aytıntılı bilgi için
Bu rehberinde sonuna geldik.Eğer atladığım bir konu varsa yorum yapın ben eklerim.İyi Oyunlar
Alıntıdır.
Önümüzdeki 1.5 - 2 saati bu yazıyı yazmak için ayırdım çünkü sizlere şuan kendiminde saatlerce oynadığım bir oyunun rehberini yazacağım.Gerekli konuları bir başlık altında toplayacağım.Bu makaleyi yazarak harcayacağım zamanı Kingdom Online oynayarakta geçirebilirdim
Neyse...Çoğumuzunda bildiği gibi oyun şuan Kapalı Betada.Kapalı Beta ise 8 Aralıkta son buluyor.Sonra malesef 2 haftalık bir ara veriliyor ve Bamm!!! Açık beta
Oyundan bahsedecek olursak oyun genel olarak Mmorpg ve içinde süprizler barındıran Territory sistemini barındırıyor.Yani oyun hem Mmorpg hem strateji tabanlı ve hemde Kale Savaşlarıyla Moba tadını bizlere bir arada yaşatıyor.Oyunu internette ilk gördügümde NTTGame Tarafından yapıldığını duydum.Ve Aman Allahım Didim bu oyun Knight 2 !!!! Ve düşündüğüm gibide oldu oyun Knight'a benziyor fakat Knight'ın çok gelişmiş bir hali diyebiliriz.Oyun her oyuncu kitlesine hitap ediyor çünkü oyunu sistem özellikleri düşük bir bilgisayardada rahatlıkla oynayabılırsınız.Görüntü Muhteşem diyemeyiz ama yinede güzel.Ama bu sizi yanıltmasın oyun bir çok yönüyle bu eksiği kapatmış.Genel ozelliklerini anlattığımıza göre oyunumuza giriş yapalım.
Site ve kayıt :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirme Link :
Kayıt olup indirdikten sonra oyuna giriş yapıyoruz. Biz kapalı betanın ilk günü giriş yapmaya çalışmıştık ama sunucular hata verdi.NTTGame'den beklenmicek bişe ama beta surecidir deyip geçiyoruz.İkinci gün hatayı düzelttiler zaten .. Neyse oyuna giriş yapıyoruz 2 server karşımıza çıkıyor.Herhangi birine giriş yapıyoruz ve karakter oluşturma ekranı karşımıza geliyor.
Sınıflar :
4 tane Sınıf var ve her sınıfta 3 alt sınıfa ayrılıyor. Sınıflarımız Savaşçı , Suikatçi , Büyücü , Ve en çok ihtiyacımız olan sınıf Şifacı.
Sınıflar çok gayet dengeli tecrübe kazanımları gayet güzel ayarlanmış. Şimdi Tek Tek sınıflarımızın Skillerine bakalım.
Sınıfımızı seçtik karakterimizi oluşturduk ve oyuna giriyoruz.Hemen herzaman olduğu gibi oyunu öğretmek için görevler veriyor onları yapıyoruz.Hızlı bir şekilde 45 lvl olmak istiyorsanız full görev yapmanız lazım. Görevler biraz sıkıcı ama çogu kişi görevlerle maks. 3 günde 45 lvl oldu.Tabi 3 gününü sadece bu oyuna ayıranlar.Lvl kasılma bu şekilde oluyor.
Territory Sistemi :
Sizin bir şehriniz var ve şehirde kışla inşa ediyorsunuz.Bu kışlalarda asker üretip yaratık keserken ve bölge savaşlarında bu askerleri kullanabiliyorsunuz.
Combo :
Oyunda combo sistemi var.Skill Attıktan sonra iki kez R ye basınca combo yapıyoruz. Yani
Skill + R + R yapınca Combo oluyor.
Görevler :
Yukarıda Görev yaparak 45 olabileceğimizi söylemiştik.Görevler gerçekten sıkıcı ama hızlı bir şekilde lvl aldırıyor.Zaten sıkıntı 25 lvl olabilmek.25 lvl olduktan sonra İkinci bir harıta açılıyor ve 25 - 40 dk da bir lvl atlıyorsunuz.Açıkcası görev sistemi daha iyi olabilir.
Lejyon :
Mmorpg'de olmazsa olmazdır klanlar.Burada ise klanlara lejyon diyoruz.Lejyon sistemi gayet iyi yapılmış ki içinde bazı lonca uyelerine maaş bile verebiliyorsunuz.Lejyon seviyelerden oluşmakta.
Lejyon üyelerinin oynanış süreleri ve bir kaç etkenle seviyeler artıyor.
Bölge Savaşları :
Eee madem lejyondan bahsettik bölge savaşlarından bahsetmezsek olmaz.Oyunda "G" tuşuna basınca Şehir etrafında bölgeler var olduğunu görüceksiniz.Bu bölgelerde kaleler bulunmaktadır.Ve lejyonunuzla bu kaleleri ele geçirebilirsiniz.
Ere Stone :
Oyunda olmazsa olmazlardan biri ise EreStone dur. Yaratıklardan ve Boss lardan düşen bu ere stone ler birleştirerek özel bir skill oluşturuyorsunuz.Bu olay baya uzun.
Zanaat :
Oyunda farklı farklı zanaatlar bulunmakta.Zanaatlardada seviye sistemi bulunmakta.
Daha aytıntılı bilgi için
Bu rehberinde sonuna geldik.Eğer atladığım bir konu varsa yorum yapın ben eklerim.İyi Oyunlar

Alıntıdır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kingdom online ismini ilk duyduğumda dedim ki "al işte bir Knight Online çakması daha"...Videolarını izledikten sonra önyargımın yalnış olduğunu farkettim.Oyunun geleceğinden ümitliyim.Yalnış hatırlamıyorsam bir sitede okudum tam adı kingdom online a blood pledge gibi birşeydi.Ayrıca bol ödüllü bir oyundu ilk çıktığı zamanlarda 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)