HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BU İTEM HACK Mİ ÖZEL YAPMAMI
Elym2 1. server de marketi açtınız ama hala 1 iteme 4.500 t isteyenler var 200 Kristal veriyoruz kabul etmiyor
böyle bir item bu oyunda hiç olmadı item yapma yetkisi olanların yapmış olduğunu düşüyorum
Ejderha dişi klıç
büyü hızı 25
Zeka 25
kritik 25
zehir 25
kiritik 10
hp 500
son efsunlar normal bozma ama markette e 40 becerili yeni silahlara hiç b. hızı ve zeka gelmedeki
madem savunma itemleri geldi silahlara zeka güç çevik b.hız da gelsin de 1 iteme 200 tl vermektense 200 tl ye marketten 4 dit cekelimm
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Elym2 1. server de marketi açtınız ama hala 1 iteme 4.500 t isteyenler var 200 Kristal veriyoruz kabul etmiyor
böyle bir item bu oyunda hiç olmadı item yapma yetkisi olanların yapmış olduğunu düşüyorum
Ejderha dişi klıç
büyü hızı 25
Zeka 25
kritik 25
zehir 25
kiritik 10
hp 500
son efsunlar normal bozma ama markette e 40 becerili yeni silahlara hiç b. hızı ve zeka gelmedeki
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
madem savunma itemleri geldi silahlara zeka güç çevik b.hız da gelsin de 1 iteme 200 tl vermektense 200 tl ye marketten 4 dit cekelimm
Son düzenleme:
Eski özel yapım, nadir itemlerden yani.. Diğer yandan savunma efsunların geliş sebebi bu tarz nadir itemlere yüksek meblalar isteyen kullanıcılar sayesinde/yüzünden oldu. Eğer gerekçe gerçekten bu ise dediğin gibi böyle itemlere bir çözüm getirilmeli diye düşünüyorum..
Son düzenleme:
Eski özel yapım, nadir itemlerden yani..
markete savuma geldi ya silahlara gelsin b.hız zeka çevik güç mesela o zaman
Son düzenleme:
makete savuma geldi ya ilahlara gelsin b.hız zeka çevik güç mesela o zaman
Haklısın çözümlerden biri bu olabilir fakat böyle konuları yönetimin oturup enine boyuna tartışması ve bunlara çözüm üretmesi gerekir..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)