Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Seni ilgilendirir mi ? Sanane yani sana yazılan bişey mi var ? Sen kimsin ki bu şekilde konuşabiliyorsun ? İnsanlara çatmak için bahane aramaktansa muhabbetine bak,işine bak hadi :l04:
Burada kimseyi zorla tutmuyorlar.
beğenmiyorsan :l04:
Yahu o bana git diyebilcek en son kişi burda,o yokken zaten biz vardık.M2-tr isim değiştirip ElyM2 oldu o kadar.resmen adama git dedinzten adam yok sende olan adamları göndermeye calışma senın amacın ne
![]()
Benim orda anlatmak istediğim;eskiden forumun daha canlı,daha şenlikli olmasıydı.Tartışmaya dönüştürmek amaçlı yorum atılmaya devam edilirse şikayet edeceğim.
tmm knk boşverBirşey demedim..

tmm dostum sakin ol büyütme istiyen gıder ıstıyen kalır ne gidere dur derız nerde gelene gelme derız herkese acık bı forum burasıSeni ilgilendirir mi ? Sanane yani sana yazılan bişey mi var ? Sen kimsin ki bu şekilde konuşabiliyorsun ? İnsanlara çatmak için bahane aramaktansa muhabbetine bak,işine bak hadi :l04:

Seni ilgilendirir mi ? Sanane yani sana yazılan bişey mi var ? Sen kimsin ki bu şekilde konuşabiliyorsun ? İnsanlara çatmak için bahane aramaktansa muhabbetine bak,işine bak hadi :l04:
Birine Sen kimsin demeden önce kim olduğunu fark etmek lazım. sana çatacak birşey yazılmadı beğenmiyorsan takılmassın orası burdan daha güzel felan demek ne oluyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)