Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Teşekkür ederiz,yaşlı amcalarım ve teyzelerimden selam getireceğim![]()
şimdiden aleykum selam dıyeyım ben .D
Konu eski,yen mevzusu değil.Benim eskide olan birşeyi anlatmam ve arkadaşın bilmediği için farklı anlayıp kırıcı cevap vermesi.bnde iyiyim bazıları uğrasıyorum yok dıyor ben senden daha eskıyım dıgerı dıyor bn senden daha eskıyım bılmıyorlar onemlı olan ne kadar eskı oldugunu degıl ne kadar efendi oldugundur bu forumda ne kadar eski uye olduguna bakıyorlar kuralları uymayan kim olursa olsun ceza alıyor yöneticiler de dahil ama bunlar hala yok ben eskiyim senden yok bende senden daha eskiyim diye kavga ediyorlar![]()
H...
D...
Konu bütünlüğü bellidir arkadaşlar uzatmayalım.Evet,ayrımdan söz eden kim ?![]()
Orası daha şenlikli v.s. dediniz diye dedim

bnde iyiyim bazıları uğrasıyorum yok dıyor ben senden daha eskıyım dıgerı dıyor bn senden daha eskıyım bılmıyorlar onemlı olan ne kadar eskı oldugunu degıl ne kadar efendi oldugundur bu forumda ne kadar eski uye olduguna bakıyorlar kuralları uymayan kim olursa olsun ceza alıyor yöneticiler de dahil ama bunlar hala yok ben eskiyim senden yok bende senden daha eskiyim diye kavga ediyorlar![]()
H...
D...

Orası,burası diye birşey yok.Bir deneme mod olarak bunu yanlış anlamanı kınıyorumOrası daha şenlikli v.s. dediniz diye dedim
![]()
![]()
Eskiden olan birşeyden bahsediyorum.Sonuçta burası artık bizim forumumuz 
demek sen hastahane de calısıyorsun kucukluktn berı hastahanelerı sevmem hastahane kokusu bana tuhaf gelırKonu eski,yen mevzusu değil.Benim eskide olan birşeyi anlatmam ve arkadaşın bilmediği için farklı anlayıp kırıcı cevap vermesi.Konu bütünlüğü bellidir arkadaşlar uzatmayalım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)