HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Her konuda aynı şeyi yapıyor Barış.Ben burda gelip onun mesajlarına tartışma amaçlı cevaplar veriyor muyum ? Buraya muhabbet etmeye geliyorum.O ise kişisel problemi doğrultusunda bana sataşmak için bahane arıyor.Birdaha tekrarlarsa zaten bütün mesajlarını biriktrip yönetime bildireceğim.nisa tam uzatmayın artık olur boyle seyler onemlı degıl her kucuk konuda kavga cıkmasına gerek yok bu konuda burdan kapatsın bence ?
O zaman sataşmadan geyik yap arkadaşım,m2-tr'nin de Elym2nin eski forumu olduğunu unuttun galiba.Ya da o zamanlar yoktun diyelim.Şahsıma Yazdıgın için cevap vermedim,veya rahatsızlık olsun die değil. forum daha iyidi demene söyledim ki zaten seni rahatsız edicek birşeyde yazmadım beğenmiyorsan die tartışma çıkıcak birşey değil zaten geyik bölümündeyiz![]()

Şahsıma Yazdıgın için cevap vermedim,veya rahatsızlık olsun die değil. forum daha iyidi demene söyledim ki zaten seni rahatsız edicek birşeyde yazmadım beğenmiyorsan die tartışma çıkıcak birşey değil zaten geyik bölümündeyiz![]()
Sanada Merhaba -,-
İyi günlerHoş geldın
Teşekkür ederim

O zaman sataşmadan geyik yap arkadaşım,m2-tr'nin de Elym2nin eski forumu olduğunu unuttun galiba.Ya da o zamanlar yoktun diyelim.![]()
Bak ya
neyse sana bişi demiyorum
forum üyelik tarihine bak az aydınlan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)