- Konular
- 3,241
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 1,900
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 429
- MmoLira
- 1,749
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ATM'ler birçok işimizi kolayca yapabildiğimiz harika makinelerdir.İlk çıktığı zamanlar tuşlara basarken tereddüt ederdik şimdilerde ise birbirini tanıyan iki insan gibiyiz.Bazılarınıza göre bir makine çeşididir ve para verir.Emeklilerin yarısı hala kullanamaz.
Zaman zaman farkettiniz mi bilmiyorum, bu makinelerle konuşuyoruz."Kartımı yutmadın değil mi? Niye kabul etmiyorsun l*n parayı? bir kere de para versen olmaz mı ? Ul*n yine mi bakiye sıfır... Benim verdiğim gıcır gıcır parayı beğenmiyorsun da şu yıpranmış paraları bana kakalıyorsun değil mi " falan filan.
Yapılan bir araştırmaya göre de insanların %40ının ATM 'lerle konuştuğu tespit edildi.
Zaman zaman farkettiniz mi bilmiyorum, bu makinelerle konuşuyoruz."Kartımı yutmadın değil mi? Niye kabul etmiyorsun l*n parayı? bir kere de para versen olmaz mı ? Ul*n yine mi bakiye sıfır... Benim verdiğim gıcır gıcır parayı beğenmiyorsun da şu yıpranmış paraları bana kakalıyorsun değil mi " falan filan.
Yapılan bir araştırmaya göre de insanların %40ının ATM 'lerle konuştuğu tespit edildi.
- Konular
- 6,740
- Online süresi
- 2d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 2,176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 509
- MmoLira
- 2,783
- DevLira
- 0
Ben atm nin önüne geldigimde selam veririm 

- Konular
- 5,026
- Reaksiyon Skoru
- 219
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -159
- DevLira
- 0
Çünkü sessizdirrler insanlar gibi degildirler para yatırırken içimi dökerim.