Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

[ İSTEK ] YF Web Panel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan liberia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Reklamımız ıcın teşekkurler ama o panelı alamassın ve lısanlı panel dır paylaşan ve kullanan her kım olursa cezai işlem başlatırım

Kusura bakmayın warez e kopyalamaya karşı biriyim fakat cezai işlem başlatabilmeniz için paneli lisanslamanız gerekiyor aksi halde birşey olmaz ben web tasarımcısıyım zamanında lisans yapmadığım bazı yazılımlarım wareze düştü ve birşey yapamadım lisanslamanızı öneririm.

İyi çalışmalar.

Görsel içerikli çoğu materyal lisansızdır. Lisanslamak için DMCA gibi siteler ile işbirliği yapmanız gerekir. Kodlama için telif hakkı isteyebilirsiniz ama görsel taklit için DMCA yada grafik dosyalarının içine copyright bünyesinde isim belirtmelisiniz. Başka türlü cezai işlem başlatamazsınız.

Görsel içerikli çoğu materyal lisansızdır. Lisanslamak için DMCA gibi siteler ile işbirliği yapmanız gerekir. Kodlama için telif hakkı isteyebilirsiniz ama görsel taklit için DMCA yada grafik dosyalarının içine copyright bünyesinde isim belirtmelisiniz. Başka türlü cezai işlem başlatamazsınız.

Ne güzel konuştun öyle :D yerim seni :D :p

Arkadaşa katılıyorum, aynı zamanda dmca sadece google vs. arama motorlarından siler. Hakları saklıdır yazısı artık işlemiyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri