Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Üç iyi iki kötü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azrailkadir27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 114

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yönetici Vardar' ın görüşmelerinde Cenk Gönen , Pektemek ve Ersan anlaşma için yeşil ışık yaktı. Veli Kavlak önerilen rakamı , Atiba ise süreyi beğenmeyince iletişim tıkandı

Beşiktaş' ta Ahmet Nur Çebi' nin başlattığı Mete Vardar' ın sürdürdüğü sözleşme yenileme maratonundan siyah - beyazlı yönetime 3 iyi, 2 de kötü haber geldi . Yönetimin sözleşme yenileme teklif ettiği oyunculardan Cenk Gönen, Mustafa Pektemek ve Ersan Gülüm sözleşme yenilemeye olumlu cevap verirken , Veli Kavlak ve Atiba ise can sıktılar . Cenk Tosun 'a takıldı !

Pektemek, Cenk ve Ersan 4 yıl daha siyah - beyazlı formayı giymek istediklerini yönetimin önlerine sunduğu teklifleri pazarlıksız olarak kabul ettiler . Fakat Atiba süre , Veli ise rakam konusunda yönetimle anlaşamadı . Veli 'nin 1 .2 milyon euro 'dan başlayan ve her yıl 100 bin euro artış öneren sözleşmeyi Cenk Tosun'a ödenen para yüzünden kabul etmediği bildirildi . Atiba ' ya ise 1 + 1 yıllık sözleşme teklif edildiği Kanadalı oyuncunun ise 2 + 1 yıldan aşağı kesinlikle sözleşme yapmak istemediğini yönetime ilettiği bildirildi .

NE KADAR TEKLİF YAPILDI :

CENK GÖNEN : Cenk 'in yıllık ücreti 1 . 5 milyon TL ( 545 bin euro) . Yönetim %83 zamla 26 yaşındaki file bekçisine senelik 1 milyon euro önerdi.

ERSAN GÜLÜM: Ersan' ın mevcut senelik garanti ücreti 750 bin euro .. . Yönetim onun maaşına %46 zam yaptı ve yıllık 1 . 1 milyon euro 'luk teklif yapıt .

MUSTAFA PEKTEMEK: Son Karabük maçında kırmızı kart gören Mustafa 'nın senelik garanti ücreti 2 . 5 milyon TL (910 euro ). Siyah-beyazlı yönetim, Mustafa 'ya da %42 artışla 1. 3 milyon euro teklif etti .

VELİ KAVLAK: 2011 'de transfer edilen Veli yıllık 600 bin euro alıyor . Yönetim , 26 yaşındaki ön liberoya %100 zamla senelik 1 .2 milyon euro 'dan yeni kontrat sundu.

ATİBA HUTCHINSON: PSV'den gelen 31 yaşındaki futbolcu 1 milyon euro garanti ücret alıyor. Kendisine %25 zam yapıldı ve yıllık 1 milyon 250 bin euro önerildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri