Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

İtemlerin Gözükmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SharkqL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 766

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yeni gelicek güncelleme ile mevcut itemler görülebilir hale gelicek,ve bu durumun çok sakıncalı olduğunu düşünüyorum.Neden başkası benim itemlerimi görsün ?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Gamemaster yetkilerine sahip görevliler daha önce bu şekilde oyuncu itemlerini inceleyebiliyordu zaten bunu oyuncularımız için aktif ettik ancak itemlerinin görülmesini istemeyenler Oyun Seçenekleri bölümünden Ekipman ı engellerse Gamemasterlar hariç kimse itemlerinizi göremez
Yeni gelicek güncelleme ile mevcut itemler görülebilir hale gelicek,ve bu durumun çok sakıncalı olduğunu düşünüyorum.Neden başkası benim itemlerimi görsün ?

Oyun Seçenekleri bölümünden engelleyebilirsiniz.

Gamemaster yetkilerine sahip görevliler daha önce bu şekilde oyuncu itemlerini inceleyebiliyordu zaten bunu oyuncularımız için aktif ettik ancak itemlerinin görülmesini istemeyenler Oyun Seçenekleri bölümünden Ekipman ı engellerse Gamemasterlar hariç kimse itemlerinizi göremez

Exp korunma yüzükleri ile ilgili ne zaman güncelleme gelicek acaba?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri