HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tebriklerim Çağlar 'ım 

öncelikle kaliteden dolayı özür dilerim sebebiinide hemen diyeyim bilgisayarda yeterli yer olmadıgından hd kalitesinde yukleyemedım biraz sıkıntılı .
Dun de vs atılmıştı cryssa enerji basmamış shero basmıştı bugun 2side basıp vs attılar sonuç cryssa 10 - shero 5 tabi herseye video resim herhangi bişey almıyoruz ama bilerek isteyerek atmamızda ki sebep arkadaslar cok ıddalıymış herkese ne anlama geldıgını bılmedıgım kral bızız gibi şeyler dıyolarmış saz arkadaşları.
çağlar kardeşimde rica etti yarım yamalakta olsa attık . Iyi foorumlar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
enerjİlİmİ atmiŞmi :d ulan enerjİlİ atmamaiŞsa b.hiiz bendne hizliydi fzla hirs yaptiniz lonca vs feln boŞ İŞ merek etme gene aticaz
hİc olmassa bİz veyİ yarida kesİp gİtmİyoruz zora gelİnce
9- 5 yenİlİrken hemen kacmak olmaz yenİlsekte yensekte vs yİ tammalariz bİz sİzİn gİbİ vs den kacmayiz
bİ el oo aldi bİ elde ben aldim durum 1-1 gene aticaz sikinti yok
öncelikle kaliteden dolayı özür dilerim sebebiinide hemen diyeyim bilgisayarda yeterli yer olmadıgından hd kalitesinde yukleyemedım biraz sıkıntılı .
dun de vs atılmıştı cryssa enerji basmamış shero basmıştı bugun 2side basıp vs attılar sonuç Cryssa 10 - Shero 5 tabi herseye video resim herhangi bişey almıyoruz ama bilerek isteyerek atmamızda ki sebep arkadaslar cok ıddalıymış herkese ne anlama geldıgını bılmedıgım kral bızız gibi şeyler dıyolarmış saz arkadaşları.
çağlar kardeşimde rica etti yarım yamalakta olsa attık . iyi foorumlar
birde inker etmezlermi yenilmedim diye :m08: ona cok gülüyorum
Son düzenleme: