Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

quest mysql quvery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaDYeLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

oyunicisiralama sistemi yaptm giriyor ama isimleri fln gostermiyor. ep kuponuda calısıyor ama epi göndermiyor. kısacası quest i mysql ile bağlantı kurmasını nasıl yaparız ?

oyunicisiralama sistemi yaptm giriyor ama isimleri fln gostermiyor. ep kuponuda calısıyor ama epi göndermiyor. kısacası quest i mysql ile bağlantı kurmasını nasıl yaparız ?
Merhaba kardeşim.
Öncelikle eklediğinde tam olarak ne gibi hatalar alıyorsun onu yazar mısın?

İsimler yerine 0 mı yazıyor veya questi ekleyince core dumped hatası mı veriyor? Yoksa NPC'ye tıklayınca hiç yazı gelmiyor mu?
Bu gibi ayrıntıları yazarsan daha kısa zamanda çözüme kavuşursun.

AYNI SORUN BENDEDE VAR AÇIK ARTTIRMA SİSTEMİ EKLEDİM

mysql: ambiguous option '--e=SELECT * FROM player.acik WHERE item_vnum = "19" ORDER BY RAND() LIMIT 5' (enable_cleartext_plugin, execute)
mysql: ambiguous option '--e=SELECT * FROM player.item WHERE id = "17680207"' (enable_cleartext_plugin, execute)

BU SORUN ONDAN KAYNAKLANIYOR NPC YE İTEM KOYUNCA VERİTTABANINA İŞLENMEDİ 3-5 DAKİKA SONRA TEKRAR GELİN DİYOR .

AYNI SORUN BENDEDE VAR AÇIK ARTTIRMA SİSTEMİ EKLEDİM

mysql: ambiguous option '--e=SELECT * FROM player.acik WHERE item_vnum = "19" ORDER BY RAND() LIMIT 5' (enable_cleartext_plugin, execute)
mysql: ambiguous option '--e=SELECT * FROM player.item WHERE id = "17680207"' (enable_cleartext_plugin, execute)

BU SORUN ONDAN KAYNAKLANIYOR NPC YE İTEM KOYUNCA VERİTTABANINA İŞLENMEDİ 3-5 DAKİKA SONRA TEKRAR GELİN DİYOR .
http://www.turkmmo.com/quests/3175321-''mysql_query-kodu-neden-benim-questlerimde-calismiyor''.html

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri