mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

SaÇmalik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByDoqix969
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 661

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öle dİyorsunzu vs nasil atcaz diyorsunuz ama k.b.Ç savunnam buyu sav blok gibi ozellikler naisl koyulduysa onlari fullediginiz zmana nasil İŞlemİyor ÇÖzmeninde Öle bİ efsunu olmasi zlm herkez onca t harciyor sura ÇÖzmeyle haŞat edİyor tİtanla kullan 2k azalttin bİ fark yok sen k.b.Ç blok buyu su fulll 130 savasci ninja Şamana ÇÖzme 12 13k atiyorsan saÇmaliktir ben bu konuyu aÇtim cvp vernelerin Çoguda suradir :d benim demek istedgim Şey ÇÖzme İŞlesİn ama okadar abartilacak derece deil sİzler vs atip adam kesecenİz dİe ÇÖzme fzla vurmamali bizlerde bİ emek gÖsterİp set dİzmİŞİz bİde ÖĞle dÜŞÜnÜn arkadaŞlar
Yukarıdaki yorumumu okursan Zaten çözme vuruşları duşuk Gereksiz bi konu olmuş

2 yıl önce zaten çözmeler düşürüldü 22 23k atan bütün suraların emekleri boşa gitti yarısından çoğu oyunu bıraktı . Şimdi tekrar düşürülsün ya da çözüm oluşturulup tekrar sura karakterlerin emekleri boşa gitsin istiyorsun ? Git sende sura karakter diz oyna sana sura oynama diyen yok ya da bunu görüp seni bu serverda oynamaya zorlayan kimse yok . O zaman herşeye savunma gelsin oyuna sohbet etmeye girelim biz savaşmayalım suralar vs atmasın lonca savaşları olmasın vs vs . Biraz mantık kullanın .

Arkadaşlar Madem Her Karakterin her sikilin bir savunmadı varda neden büyü çözmenin savunması yok sizde bir şey biliyormuş gibi konuşmayın bize burda her karkaterin savuması var demeyi biliyonuz ozaman büyü çözmenınde olucak her karkaterin ve sıkıllerin bir savunması var demi ama büyü çözmenın savunması yok bu sizce adılmı biraz mantıklı düşünün sonra burda yazın her karatersin savunması var diye konuşmayın suranında savunması olması lazım ozaman neden nınja savunması olduğu halde + olarak sıkıllerde vuramıyor ama surada savunmada yapsan parmak hortum savunması var oky ama nedne büyü çözmenın savunması yok acıklayın banada bunu hadi ?

çok haklısın :) sav gelmesi saçma olur, sav setin 7 efsunun 7 sınınde ne olduğu belli, birde lycanlar gelirse zaten 5 karakterden bırı senı kesın kesecek, sav gelmesının yerine çözme değerlerinin belirli bir oranda düşürülmesi daha mantıklı, yada atıyorum 90 level savaşçı, ninja ve şaman kraliyetlerine belli bir oranda beceriye karşı savunma efsunu konulsun, 7 efsunun dışında. bakın suraya demedim, suralara gerekmez, zaten onlar kimsede olmayan ayrıcalığa sahipler :) belki sura kraliyetlerinede başka bir efsun getirilebilir. bu sayede sura dışındaki karakterlerin suralara karşı ufakta olsa bir şansı olur kralıyet alırlarsa :)

Selamun Aleyküm ARKADAŞLAR BENIM KONU AÇMA SEBEBIM SURA ÇÖZME BELKİ BANADA HAK VERIRSINIZ AMA SORUN SU OYUNDA NINJANIN SAVASCININ ŞAMANIN EN KRAL SETINI BİLE YAPSAK ÇÖZMECİ SURALAR ÇÖZME İLE HER TÜRLÜ POTL POUTSUZ KESIYOR HERŞEYİN SAVUNAMSI VAR BİRTEK ÇÖZMENIN YOK SU ÇÖZMEYEDE Bİ EL SATILSA EN AZINDAN ÇÖZME HESARI DÜŞÜRÜLSÜN OYUN TAMAMEN SURALAR ÜZERİNE KURULMUŞ BENDE 1000T LIK SALLAMA BI SAVUNAM SURA SET YAPAM O SURAYLA EN KRAL NINJAYI SAVASCI SAMANI KESERIM ONCA EMEK VERIYORUZ DUNKU BEBELER SURAYLA ARTISLIK YAPIYOR BENDE SURA OYNAMASINI PEK SEVMIYORUM ÇÖZMEYE Bİ EL ATILIRSA İİ OLUR OYUNDAN BİŞ ANLAMIYORUZ SURALAR ÇÖZMEYLE FZLA VURDUKCA OYUNDA KENDILERINI KRAL SANIYORLAR BENIM GÖRÜŞÜM PROBLEMIM BU BENIMLE AYNI KAFA BİRİ CIKARMI BILMEM AMA OYUN İÇERİSİNDEKI EN BUYUK SORUN BU BENCE NEYSE HERKEZE IYI OYUNLAR IYI GUNLER ....:mad:

madem o kadar kolay geliyor sana sura dizmek 1000 t ye dizerim diyosun zor bişey olmasa gerek sende diz görelim.
ninjalar hem bıçak hem yay takıyo ninjadan korunmak için 2 silahında savunması gerekiyo bunu soran yok ?
savaşçı aynı şekilde kılıç ve çiftel takıyo bunu soran yok ?
şamana çan ve yelpazesi var iyileştirmecilerin iyileştirmesi var kendisine en kötü bi şaman set 6 k hp basar bunu soran yok ?
bütün derdiniz suranın çözmesi önce bi hepsini kıyasla o zaman çözme fazlalık ise bu konuda yorum yap :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri