HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm ARKADAŞLAR BENIM KONU AÇMA SEBEBIM SURA ÇÖZME BELKİ BANADA HAK VERIRSINIZ AMA SORUN SU OYUNDA NINJANIN SAVASCININ ŞAMANIN EN KRAL SETINI BİLE YAPSAK ÇÖZMECİ SURALAR ÇÖZME İLE HER TÜRLÜ POTL POUTSUZ KESIYOR HERŞEYİN SAVUNAMSI VAR BİRTEK ÇÖZMENIN YOK SU ÇÖZMEYEDE Bİ EL SATILSA EN AZINDAN ÇÖZME HESARI DÜŞÜRÜLSÜN OYUN TAMAMEN SURALAR ÜZERİNE KURULMUŞ BENDE 1000T LIK SALLAMA BI SAVUNAM SURA SET YAPAM O SURAYLA EN KRAL NINJAYI SAVASCI SAMANI KESERIM ONCA EMEK VERIYORUZ DUNKU BEBELER SURAYLA ARTISLIK YAPIYOR BENDE SURA OYNAMASINI PEK SEVMIYORUM ÇÖZMEYE Bİ EL ATILIRSA İİ OLUR OYUNDAN BİŞ ANLAMIYORUZ SURALAR ÇÖZMEYLE FZLA VURDUKCA OYUNDA KENDILERINI KRAL SANIYORLAR BENIM GÖRÜŞÜM PROBLEMIM BU BENIMLE AYNI KAFA BİRİ CIKARMI BILMEM AMA OYUN İÇERİSİNDEKI EN BUYUK SORUN BU BENCE NEYSE HERKEZE IYI OYUNLAR IYI GUNLER ....

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
O zaman herkes 0 yiyen set dizsin kimse kimseyi kesemesin ne lonca savaşları ne vsler bitsin zaten oyunun temelini bilirsen böyle bi konu açmazdın çözme vurusunu attıran etken zeka ve beceri + olarak zeka ile cevik çözme vuruşlarını attırır bu yüzden çözmeci suralar Dex Yapar Fakat burda çalışmıyo diye biliyorum herneyse böyle bir şey bence soz konusu bile olamaz zaten çözme vuruşları az burda Ely2de 340 zeka ile 18k atıyorum burda 350 zeka ile 15k ( aynı silahla titanlı çara enerjisiz ) unutmaki her karakterin bi ozelliğide var belkide iş sadece savunmada bitmiyor.
Sana yapma diyen yok yap o zaman her karakterin bi özelliği var surayada çözme biçilmiş
O zaman herkes 0 yiyen set dizsin kimse kimseyi kesemesin ne lonca savaşları ne vsler bitsin zaten oyunun temelini bilirsen böyle bi konu açmazdın çözme vurusunu attıran etken zeka ve beceri + olarak zeka ile cevik çözme vuruşlarını attırır bu yüzden çözmeci suralar Dex Yapar Fakat burda çalışmıyo diye biliyorum herneyse böyle bir şey bence soz konusu bile olamaz zaten çözme vuruşları az burda Ely2de 340 zeka ile 18k atıyorum burda 350 zeka ile 15k ( aynı silahla titanlı çara enerjisiz ) unutmaki her karakterin bi ozelliğide var belkide iş sadece savunmada bitmiyor.
Zaten Titan Kalkanı Yeterince Çözmenin Vuruşunu Azaltıyor 2-3 K Ve Ely#1de Sen pot Bassan Seni sadece çözme ile kesen Sura Çıkmaz ki Kimsede o Büyü hızı Yok Varsa Bile Ninjanla vursan Açığı mutlaka Vardır Herşeyin Savunması olsa Bu oyunda Kim Kimi Kesicek Nasıl Zevk Alıcaksın Bu işten ? Veya Sen Sura Olsan Ve böyle Bir konu açan Görsen Naparsan Bn Güldüm Sadece 

Öle dİyorsunzu vs nasil atcaz diyorsunuz ama k.b.Ç savunnam buyu sav blok gibi ozellikler naisl koyulduysa onlari fullediginiz zmana nasil İŞlemİyor ÇÖzmeninde Öle bİ efsunu olmasi zlm herkez onca t harciyor sura ÇÖzmeyle haŞat edİyor tİtanla kullan 2k azalttin bİ fark yok sen k.b.Ç blok buyu su fulll 130 savasci ninja Şamana ÇÖzme 12 13k atiyorsan saÇmaliktir ben bu konuyu aÇtim cvp vernelerin Çoguda suradir :d benim demek istedgim Şey ÇÖzme İŞlesİn ama okadar abartilacak derece deil sİzler vs atip adam kesecenİz dİe ÇÖzme fzla vurmamali bizlerde bİ emek gÖsterİp set dİzmİŞİz bİde ÖĞle dÜŞÜnÜn arkadaŞlar