Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Oyunda Zevk Kalmadı....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hayatbossx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 309

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Saygıdeğer arkadaslar ve yöneticiler bu konuyu kendi görüslerim ile acmıs bulunmaktayım...

Oyunda zevk ve ticaret adına birsey kalmadı ve düzgün bi etkinlik dahi yapılmıyorki bu basta ben olmak üzere oyundan soğutuyor yaklasık 4-5 Yıllık bu pvpnin oyuncusuyum ve verdiğimiz emeklere acır hale geldik.Sayın Yöneticiler ve arkadaslar sizlerden isteğim oyuna değer verip hep beraber tekrar o eski günlerimize dönmeyi sağlamalıyız.Hepinize Tesekkürlerimi Sunuyorum İyi Forumlar Diliyorum...

HayaTB0ss.......xSeNaToRx...

Sevgi Ve Saygılarımla :)

Şuan yeni sitedeki eksileri bitirmek üzereyiz çok yakında hepinize açılacak. Ek olarak sürekli güncellemeler yapıyoruz zaten

Etkinlik konusunda da çok yakın zamnada üm etkinlikler otomatik olarak gerçekleşecek zaten, bitmek üzere çalışmalarımız :)

Şuan yeni sitedeki eksileri bitirmek üzereyiz çok yakında hepinize açılacak. Ek olarak sürekli güncellemeler yapıyoruz zaten

Etkinlik konusunda da çok yakın zamnada üm etkinlikler otomatik olarak gerçekleşecek zaten, bitmek üzere çalışmalarımız :)

Exp korunma yüzüklerinin üstünde ne zaman saat yazacak halen güncellemek beklemekteyiz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri