Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Dönüşümler Ayarlama Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JOY WEB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 953

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beta Dönüşümleri Nasıl ayarlıcaz.Kısa Olarak Birisi Anlatsın.ve elinde hazır dosya varsa verebilir mi

refine_proto giriyorum çelik zıhrı serverde dönüşüyor ama refine_proto görülmüyor kodu

Beta Dönüşümleri Nasıl ayarlıcaz.Kısa Olarak Birisi Anlatsın.ve elinde hazır dosya varsa verebilir mi

refine_proto giriyorum çelik zıhrı serverde dönüşüyor ama refine_proto görülmüyor kodu
n4zhvb.jpg

bak kardeşim refine proto şunun içindir ; oradan herhangi bir id ile dönüşüm için istencek itemleri ayarlarsın daha sonra item protodan dönüşmesini istediğin itemin refine_set yazan yerine o yazdığın id yi yazarsın refined_vnum yazan yerede neye dönüşceğini yazarsın .

refine proto ile ilgili ;
1-id rasgele orda olmayan bir sayı yazcaksın
2-count0 ; vnum0 daki itemin kaç adet isteneceği
3-vnum0 ; istenecek ilk item
4-count1,2 ve vnum1,2 de aynı şekilde anlatmama gerek yok
5- ÖNEMLİ YERİ ŞU Kİ Vnum 4 ü Doldurursan Dönüşümde İtem İstemez Bozulur
6-Satırın En Sağına Gittiğimiz Zaman Sonlarda Cost Ve En SOnda Prob Göreceğiz Cost İsteyeceği Paradır Prob İse Geme Şansıdır.
1588d2u.jpg

n4zhvb.jpg

bak kardeşim refine proto şunun içindir ; oradan herhangi bir id ile dönüşüm için istencek itemleri ayarlarsın daha sonra item protodan dönüşmesini istediğin itemin refine_set yazan yerine o yazdığın id yi yazarsın refined_vnum yazan yerede neye dönüşceğini yazarsın .

refine proto ile ilgili ;
1-id rasgele orda olmayan bir sayı yazcaksın
2-count0 ; vnum0 daki itemin kaç adet isteneceği
3-vnum0 ; istenecek ilk item
4-count1,2 ve vnum1,2 de aynı şekilde anlatmama gerek yok
5- ÖNEMLİ YERİ ŞU Kİ Vnum 4 ü Doldurursan Dönüşümde İtem İstemez Bozulur
6-Satırın En Sağına Gittiğimiz Zaman Sonlarda Cost Ve En SOnda Prob Göreceğiz Cost İsteyeceği Paradır Prob İse Geme Şansıdır.
1588d2u.jpg

çok sağol denicem :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri