HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yakın zamanda yeni rütbemizi aktif edeceğiz. Adı büyük ihtimalle Metin2 Developer ya da Game Developer olacak
Bu rütbeye başvuru yok, gerkeli kişileri biz dahil edeceğiz.
Bir yönetim rütbesi değil, fakat bu rütbeye özel bölüm ve pek çok avantajı olacak. Metin2 bölümündeki orjinal paylaşımları, bilgi seviyesi gibi kriterlere göre seçeceğiz
Bu üye grubuna özel bölümlere ek olarak rank ve nick rengide düşünüyoruz. Çok kişiyi almayacağız
Not : Bu rankın görebileceği bölümü yönetim dahi göremeyecektir. Sadece adminler ve bu ranka ait kişiler görebilecek.
Bu rütbeye başvuru yok, gerkeli kişileri biz dahil edeceğiz.
Bir yönetim rütbesi değil, fakat bu rütbeye özel bölüm ve pek çok avantajı olacak. Metin2 bölümündeki orjinal paylaşımları, bilgi seviyesi gibi kriterlere göre seçeceğiz

Bu üye grubuna özel bölümlere ek olarak rank ve nick rengide düşünüyoruz. Çok kişiyi almayacağız

Not : Bu rankın görebileceği bölümü yönetim dahi göremeyecektir. Sadece adminler ve bu ranka ait kişiler görebilecek.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Metin2 developer mı, yapmaTurkmmo, canlı yayın ve yayıncılığa kadar sonunda yeni yeni geçebilmişken, böyle bir şey...
Turkmmo 1,5 yıldır ofis üzerinden yönetiliyor, o yüzden boş muhabbet yapmak bu konuyla ilgili yersiz
Açtığımız yeni bölümler biraz oturduğunda kategoriyi açacağız arkadaşlarO rütbeye alınacak kişilere de ofisten inceleyip karar vereceğiz.
Hayırlı Uğurlu Olur İnş.
-TurkMMO ile Hep Birlikte Nice Yeniliklere
-TurkMMO ile Hep Birlikte Nice Yeniliklere

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)