OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

OnlyLive ( Lacdigest ) & Linande

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHamBeyLoRDx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1-1

RbLdyY.jpg

2-1

O3nQJA.jpg

3-2

yA8bnN.jpg

4-2

Yj2z5E.jpg

5-2

g4zm4Z.jpg

6-3

N96M9Q.jpg

7-4

2YmGYL.jpg

8-4

J7rPXW.jpg

9-4

Vg54ly.jpg

10-4

2YmGgN.jpg

Yarın Umarın Bu Sefer Kendi itemlerinle Atarsın
:l03:

@WhyDeadLy; Kardeşim Sen Olmadanda Ws Zevkli olmuyormuş Be :D
:cool:

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

öncelikle merhaba,

sunu belirtmeliyim ki forumda görevli olan biri oyun içindeki arkadaşları vs burada güzelce kardeş vs gibi kelimelerle ifade edebilir bunu engelleyebilecek bir kural yok.. ki görevini kötüye de kullanırsa herkesten önce biz görevini alırız. burada yanlış anlaşılacak veya kötü algılanacak bir durum yok..
forum yönetimi tarafsızdır. hata yaptığında arkadaşı dahil gerekli gerekli ceza veya uyarı yapmak zorunda..

2. bir durum burada kişi yaptığı ws sonrası zaferini kutluyor neden böyle tavır takındınız anlamıyorum oyun bu bu gün o kazanmış yarın siz. bu sadece kişiye giden bir söz değil genel bir sözdür.

sunu unutmayın oyun bu arkadaşlar. oyunu eğlenmek için oynarız. birbirimize kötü söz veya davranış için değil..

konu içerisinde ekstra bir tartışma sözü olmasın lütfen..
La bunundamı çarını sildiler :D Uzun zamandır gormuyodum aslında normaldir :D İyi çocuk gibi gorunup saman altından su yurutenler :D ondan bundan item bulup gelir yine huyu bu :D

10luk enerji demiş biri kendisini basmadı sanki kendisi söyledi enerjili diye başta kuralları belirledik hatta ss leri var sarı 1 köyde bana geldi alayeder tarzda hakaretli konusmalarla senide rezil edicem demesi üzerine vs attık ayrıca bir konu 6 senedir buradayım epilogue zamanından beri kimse ile bir sorunum olmadı yeterince sevilen bir çevrem var çok yerde başarı oldum kimse hakkımda böyle asılsız atıp tutamaz siz hiç tutamassınız yazı yazmanızda bile meymenet yok ayrıca anlamadığım konu oyun içerisinde o kadar rahatsınız ki istediginizle dalga geçiyorsunuz yada aşağılayıcı söz kullanımda bulunuyorsunuz ve kenkomako ile aranızda nasıl bir bag var onu anlamış durumdayım siz bana yenildiginizde bile tepkisi bizim üstümüzde oldu sizin linandeyi yenmenizde tebrik etti galiba 2 niz de bir zamanlar aynı serverde oynadınız heralde samimiyetinizde gayet iyi gardaş demenden belli oluyor burası beni bağlamaz bir diger konu ise onlarda benim itemlerimdi bizim loncamız arasında item lafı söz konusu olamaz olamamıştırda böyle birşey sizi ilgilendirmez zaten digeri iste çarımın silinmesi ben hatasız degilim olmuştur ufak sebeb veya bazı durumlar yanlış anlaşılan sebebler olabiliyor insanlık hali zaten banlanmasını ben istemiştim gerektigince bir kusurum oldugunda da olayı anladıktan sonra tekrar hallettigimi düşünüyorum bu yazıyı bunları atmamım sebebide o kadar bir şımarık tavrınız varki herkesle dalga geçiyorsunuz buda sizin karakterinizi ortaya koyuyor atarsınız eglenirsiniz hadi yendiginiz tüm videolarıda yükeyin eğlenin ama kimse ile alay etmeyin haddinizi bilin !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri