Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
UEFA, Anderlecht ile Galatasaray'ın genç takımları arasında oynanan grup maçında çıkan olaylar sebebiyle sarı-kırmızılı kulüp hakkında disiplin soruşturması açtı.
UEFA, Galatasaray Kulübü hakkında disiplin soruşturması başlattığını açıkladı.
UEFAnın internet sitesinden yapılan açıklamada, 25 Kasımda, Gençler Ligi D Grubunda Belçikanın Anderlecht takımıyla Galatasaray arasında oynanan karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle, sarı-kırmızılı kulüp hakkında disiplin soruşturması açıldığı belirtildi. Anderlechtin 2-0 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmanın 90+5inci dakikasında Galatasaraylı taraftarlar sahaya ses bombası ile meşale atmış, karşılaşma tatil edilmişti. Soruşturmanın sonucu, 4 Aralıkta yapılacak toplantının ardından belli olacak.
UEFA ayrıca, UEFA Şampiyonlar Liginde dün Anderlecht ile Galatasaray arasında oynanan ve 2-0 ev sahibi ekibin galibiyetiyle sona eren karşılaşmada yaşanan organizasyon bozuklukluğu ve taraftarların sahaya yabancı madde atması nedeniyle Belçika kulübü hakkında da soruşturma başlattı.
Kararın, 11 Aralıktaki toplantının ardından verileceği bildirdi.