HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@Pasha37; Ustam birşey sormak istiyorum, Birkaç yorumlarda gördüm artık python'nun değeri azalmış, gerekli olduğu düşünülmüyor. Sence öğrenmelimiyim yoksa salla gitsin mi diyorsun? Senin yorumuna göre.
İhtiyaçlar neyi gerektirirse o iyi piyasada kendi işini kendin görmek istiyorsan öğren , parayı düşünme para amaçlı başlarsan kaybedersin kendini geliştir zamanı geldiğinde insanlar sana ihtiyaç duyar zaten.
Not: kendi kararların olsun herkezin dediğine bel bağlama başarını kimse yüzünden engelleme.
Hayır ben zaten kararlıyım öğrenmeye ama yinede bir düşüncesini alayım dedim çünkü bu yollardan geçmiş ben ise daha yeni başlayayım o iyi bilir diye yazmıştım. Ben en azından bilgim olsun diye uğraşacağım. Yanlız şunu anlamaya çalışıyorum mesela öğrensem ne gibi kendi işimi görebilirim python ileİhtiyaçlar neyi gerektirirse o iyi piyasada kendi işini kendin görmek istiyorsan öğren , parayı düşünme para amaçlı başlarsan kaybedersin kendini geliştir zamanı geldiğinde insanlar sana ihtiyaç duyar zaten.
Not: kendi kararların olsun herkezin dediğine bel bağlama başarını kimse yüzünden engelleme.
Ne yapılabilir ki?Hayır ben zaten kararlıyım öğrenmeye ama yinede bir düşüncesini alayım dedim çünkü bu yollardan geçmiş ben ise daha yeni başlayayım o iyi bilir diye yazmıştım. Ben en azından bilgim olsun diye uğraşacağım. Yanlız şunu anlamaya çalışıyorum mesela öğrensem ne gibi kendi işimi görebilirim python ileNe yapılabilir ki?
Önce c++ python bölümünde konulardan faydalan sonradan mantığı öğrenip birşey eklemeye çalışıyorsun ve başarılı oluyorsun

@Pasha37; Ustam birşey sormak istiyorum, Birkaç yorumlarda gördüm artık python'nun değeri azalmış, gerekli olduğu düşünülmüyor. Sence öğrenmelimiyim yoksa salla gitsin mi diyorsun? Senin yorumuna göre.
hedefin ne oluğuna bağlı
Ortaya yararlı birşey çıkarmakhedefin ne oluğuna bağlı

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)