"Öğretmen kandil gibidir, kendisini tüketerek başkalarına ışık verir." Mustafa Kemal Atatürk
Ne gariptir ki insanoğlu ilkokul öğretmeninin ismini unutmaz.Sizce ilkokul öğretmenimizin ismini unutmamamızın nedeni ne olabilir ?
Ne gariptir ki insanoğlu ilkokul öğretmeninin ismini unutmaz.Sizce ilkokul öğretmenimizin ismini unutmamamızın nedeni ne olabilir ?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Neden mi tomurcuk bir gül gibi yeni açmaya başlayan zihinlerimize bilgileri, ahlaklı ve doğru insan olmayı nakşedenler onlardı."Öğretmen kandil gibidir, kendisini tüketerek başkalarına ışık verir." â Mustafa Kemal Atatürk
Anne ve babalarımızdan daha çok onlarla beraberdik.
İlk eğitimimizi onlardan aldık.
Ömürleri yettikçe ve biz onları arayıp sordukça hiç bitmez öğüt ve öğretileri. Sevgili öğretmenim Gülistan Arslan
Rica ederim dostumÇok güzel yorumladın![]()
Gülbahar hoca unutmam
Her ne kadar ismi öğretmen olsada onlar aslında bizim 2. bir annemiz üstümüzde ki emeği sayılamayacak kadar fazla ve büyük.İnsan 2. bir annesinin ismini nasıl unutsun?
O zamanları özlüyorum açıkcası liseye bile başladığımda boş zamanlarımda okula gidip derslerine girerdim Nalân öğretmenimin
O zamanları özlüyorum açıkcası liseye bile başladığımda boş zamanlarımda okula gidip derslerine girerdim Nalân öğretmenimin

Haklısın insan unutmaz değil unutamaz
8.sınıfa kadar bende ziyaretine gider elini öperdim öğretmenimin
Cemal Süreyya'nın bir sözü var ''Çocuk olsam yeniden...Bir tek düştüğüm için acısa içim...Ve kalbim;çok koştuğum için çarpsa sadece...'' diye
Söz çok güzel özetliyor konuyu 
Ali sezer hoca hiç unutmam![]()
Cevabını en çok merak ettiğim sorulardan birisidir bu soru
neden ortaokul lise üniversite değilde ilkokul öğretmenimizin adını unutmayız
hiç unutmam 1.sınıfa ilk başladığım gün neredeyse bütün sınıf ağlıyordu belkide ağlamayan bir ben vardım neden ağlıyor bunlar demiştim kendi kendime 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)