Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bugün sizlere Counter Strike: Global Offensive Takas Yapma konusunu anlatacağım.
Öncelikle steam'ı açıp Arkadaşlar'a gelip, Herhangi arkadaşınızı seçip 'Takasa Davet Et' diyoruz.
Karşınıza takas yapacağınız kişiyle bir sekme açılacak. Peki ben nasıl item koyarım diyorsanız. Sol üstte Envanterinize gelip Takas edebileceğiniz eşyaları görüntülemek için bir envanter seçin yerine tıklıyoruz ve Counter Strike: Global Offensive seçiyoruz.
2 kere tıklayıp yada basılı tutup Teklifiniz yerine sürüklüyoruz. Takas işi hazırsa 'Takasa hazır olduğunuzda bu kutuyu işaretleyin' kutucuğuna tıklıyoruz. Karşı tarafta aynı şekilde yaparak 'Takas Yap' deyip işlem sonlanmış olur.
Takası iptal etmek için 'Takası İptal Et' diyoruz.
Takas için Dikkat etmeniz gerekenler "scam trade"Öncelikle steam'ı açıp Arkadaşlar'a gelip, Herhangi arkadaşınızı seçip 'Takasa Davet Et' diyoruz.
Karşınıza takas yapacağınız kişiyle bir sekme açılacak. Peki ben nasıl item koyarım diyorsanız. Sol üstte Envanterinize gelip Takas edebileceğiniz eşyaları görüntülemek için bir envanter seçin yerine tıklıyoruz ve Counter Strike: Global Offensive seçiyoruz.
2 kere tıklayıp yada basılı tutup Teklifiniz yerine sürüklüyoruz. Takas işi hazırsa 'Takasa hazır olduğunuzda bu kutuyu işaretleyin' kutucuğuna tıklıyoruz. Karşı tarafta aynı şekilde yaparak 'Takas Yap' deyip işlem sonlanmış olur.
Takası iptal etmek için 'Takası İptal Et' diyoruz.
Peki bu nedir?
Sizleri kandırmak için bir yoldur. Eşya çalma yoludur. Size gelen takas mesajlarına sakın aldanmayın örnek bir resim atacağım. 1.Yol
Bu şahıs benim bir eşyamı çalmak amaçlı bir takas mesajı yollamış. Yani bana 100 TL vereceğini yazmış. Orası sadece Yorum yazma yeridir. Unutmayın Takasta Para verilmez. Sadece öge,Eşya verilir. Sizlere önerim takas mesajlarına çok dikkat etmeniz gerekse takas mesajlarını kullanmayınız. (Acemiler için)
2.yol ise takas yaparken mesaj yerine eşya isimlerini yazıyorlar ve bunada kanıp eşyanız elden gidiyor.
Takas yaparken lütfen dikkatli olunuz.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)