Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar , TurkMMO'da bu map'e dair pek konu olmadığını gördüm ve ufak bir düzenleme ile dosyayı sizin için upload ettim , birde kurulum için yazılı anlatım ekledim umarım işinize yarar

Ufak NOT: Koyulan tüm .txt'leri okumanızı tavsiye ederim , içlerinde önemli bilgilerden bahsettim.
İndireceğiniz WinRaR İçeriği ;
Map'in Bir Fotoğrafı ;
Hemen anlatıma geçelim ;
KURULUM - YAZILI ANLATIM
1) İndirdiğimiz WinRaR Dosyamıza sağ tıklayıp klasöre çıkart diyoruz.
2) En kolay işlemden başlayalım ilk olarak "Client'e Eklenecekler" klasörüne giriyoruz , packe atılacak iki adet dosyamızı packimize atıyoruz ardından packten "Index" dosyasını buluyoruz. Sağ tıklayıp Notepad ++ ile aç diyoruz ve üst kısıma "Index'e Eklenecek" txt dosyasında verdiğim kodu ekliyoruz.Kaydedip çıkıyoruz pack ile işimiz bitti.
3) Gelelim esas işimize "Server'e (Filezilla) Eklenecekler" klasörüne giriyoruz , MUTLAKA OKU.txt açıyoruz,O bir kenarda dursun ihtiyacımız olacak ardından FileZilla'dan serverimize bağlanıyoruz.Ardından "Map'e eklenecekler" klasörünü açıyoruz ve içindeki klasörü'de MUTLAKA OKU.txt'de verdiğim adrese atıyoruz.Daha sonra "Data'ya Eklenecekler" klasörüne giriyoruz ve içindeki dosyayı MUTLAKA OKU.txt'de verdiğim adrese atıyoruz.
NOT: "Data'ya Eklenecekler" klasörü içinde .txt'de uyarı var onu mutlaka okuyun!
4) Ardından Data ve Maple işimiz bitiyor kodları eklemek kaldı."Eklenecek Kodlar" klasörüne giriyoruz içindeki .txt dosyalarını Masaüstüne çıkartıyoruz , ardından FileZilla'ya dönüyoruz ve MUTLAKA OKU.txt'de verdiğim adreslere girip gerekli dosyaları Masaüstümüze alıyoruz.(Group.txt , questlib vs.vs) Daha sonra Eklenecek kodları .txtlerimizden kopyalayıp serverimizden çektiğimiz dosyalara , Notepad ++ ile editle diyerek ekliyoruz.
5) Tüm kodları ekledikten sonra orijinal dosyalarımızı FileZilla'ya geri atıyoruz.
Son olarak ; Reboot atıyoruz ve işlem tamam !
Linkler ve VirüsTotal ;
Link 1 ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Link 2 ;
İyi oyunlar , iyi forumlar kullanırsanız yorum atmayı unutmayın lütfen
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)