farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Sürekli aksayan tamamlanmayan çalışmalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan satici0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 221
Pidge serverinde birçok hata devam etmektedir. Ch2 sunucusunda hiçbir eylem gerçekleştirilmiyor. Kanal değişikliğindeki hata devam ediyor bazen kanal değiştirebiliyoruz bazen değiştirmiyor cıkıs yapıp ch atıyoruz. Lafta yeni parlama efektleri geldi siyah beta zırhlardan pembe parlama cıkıyor hiç güzel değil. baloncukluu efekt daha iyidi.
, 24 adet yeni binek ve 104 adet yeni kostüm şuan oyunumuzda aktif, balık eventlarla bunların dağıtımına bir kaç gün sonra başlayacağız.

* Yeni iç itemler ve zırhlar şuan oyunumuzda aktif, dropları buz zindanı ve yeni haritalara eklenecek bu da 10 kasıma kadar sizlerle olacak.
104 adet kostum nerede ? depo ve envanterler genişleyecekti öyle bir calısmada olmadı bu sorunlar cözülsün serveri artık sorunsuz ve gelen yenılıkler aktif sekılde oynayalım. Keith serverinde bütünki yenilikler aktif fakat pidgeyle ilgilenen yok neden acaba?

kardeşim benim düşündüklerimin aynısını yazmışsın aynen dediğin herşeye katılıyorum ÖZELLİKLE CATACOMBUN KAPALI OLMASI SOĞUTTU BENİ dereceli çarım var çarım 95 den 103 e 1 haftada kastım resmen zulümdü

ha bide serverde ticaret hilesi çalışıyo ejder dişi kılıcı çalındı dikkatli olun iteminizi alacak adam önce koysun vereceği şeyi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri