mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

quest Yardım acil ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasangaming
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar serverime kral tagı eklentisi ekledim ve yüzük questini bir fileste buldum ekledim oyunda yüzüğe tıklayınca ekleniyor özellikler falan ama isim değişmiyor mysql görmüyor herhalde ve böyle oluyor çözebilen yazabilirmi acill ...
Lo9aj1.png

HATA :

G1LYj7.png

Çözümü bilen varsa yazabilirmi acill . !
@Pasha37; @fatihbab34; @qarezz01;
vb

40002.use'yi istediğin item kodu yapip denermisin.Reload q çekmeyi unutma.
PHP:
quest kraltag begin    state start begin        when 40002.use begin            say_title('Merhaba: '..pc.get_name())            say("") -- yazi yazi vs.            say("") -- yazi yazi vs.            say("") -- yazi yazi vs.            say("") -- yazi yazi vs.            say("") -- yazi yazi vs.            say("") -- yazi yazi vs.            say("Kral olmak istiyormusun?") -- yazi yazi vs.            local s = select("Evet", "Hayır")            if s == 2 then                say("Sen bilirsin.")                return            elseif s == 1 then                notice('Tebrikler kral oldun yeni adın: [KRAL]'..pc.get_name())                chat('Çıkıp yeniden girin.')                local yeniad = '[KRAL]'..pc.get_name()                mysql_query('UPDATE player.player SET name = \\"'..yeniad..'\\" WHERE id = \\"'..pc.get_player_id..'\\" LIMIT 1;')            end        end    endend

http://www.dosya.tc/server36/Y41TlJ/kral.rar.html buradan indirebilirsin.

Son düzenleme:
40002.use'yi istediğin item kodu yapip denermisin.Reload q çekmeyi unutma.
PHP:
quest kraltag begin    state start begin        when 40002.use begin            say_title('Merhaba: '..pc.get_name())            say("") -- yazi yazi vs.            say("") -- yazi yazi vs.            say("") -- yazi yazi vs.            say("") -- yazi yazi vs.            say("") -- yazi yazi vs.            say("") -- yazi yazi vs.            say("Kral olmak istiyormusun?") -- yazi yazi vs.            local s = select("Evet", "Hayır")            if s == 2 then                say("Sen bilirsin.")                return            elseif s == 1 then                notice('Tebrikler kral oldun yeni adın: [KRAL]'..pc.get_name())                chat('Çıkıp yeniden girin.')                local yeniad = '[KRAL]'..pc.get_name()                mysql_query('UPDATE player.player SET name = \\"'..yeniad..'\\" WHERE id = \\"'..pc.get_player_id..'\\" LIMIT 1;')            end        end    endend

http://www.dosya.tc/server36/Y41TlJ/kral.rar.html buradan indirebilirsin.

kardeşim denedim olmadı ya kral oldunuz diyor ama mysql playerde isim değişmiyor ve kral tagı gelmiyor
bu arada yardımın için teşekkür

kardeşim denedim olmadı ya kral oldunuz diyor ama mysql playerde isim değişmiyor ve kral tagı gelmiyor bu arada yardımın için teşekkür

Olmamasında 2 sebep olabilir kardeşim.
1.si: QuestFunctionların da eksiklik, işlevsizlik vb durum olabilir.
2.si: QuestFunctionların da sıkıntı yoksa Mysql'in tepki süresi çok yavaş olabilir.

2.maddeyi test etmek için oyunda hemen bu qeusti çalıştır ardından player oyundan çıksın sonra oyunu kapat reboot yap oyunu tekrar aç gir eğer KRAL eklenmişse mysql tepki süresi yavaştır.Eklenmeişse quest veya functionlarında sıkınt ıvardır.

Olmamasında 2 sebep olabilir kardeşim.
1.si: QuestFunctionların da eksiklik, işlevsizlik vb durum olabilir.
2.si: QuestFunctionların da sıkıntı yoksa Mysql'in tepki süresi çok yavaş olabilir.

2.maddeyi test etmek için oyunda hemen bu qeusti çalıştır ardından player oyundan çıksın sonra oyunu kapat reboot yap oyunu tekrar aç gir eğer KRAL eklenmişse mysql tepki süresi yavaştır.Eklenmeişse quest veya functionlarında sıkınt ıvardır.

Dostum questfunction denemedim pek anlamıyorum bunlardan onun için . Mysql tepki süresi mevzusunu denedim reboot atınca bile player KRAL tagı eklemiyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri