Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Site Teması Kodlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaanyazkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 800

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba İyi akşamlar Sizlerden bi yardım isticem arkadaşlar çok önemli

ben metin2 vds alıcam ayretten site domain alıcam ama iletişime geçtigimde siteleri onlar düzeltmiyorlarmış

.com ya da .orglu site alıcam

Mesala Oyuncular Oyunu İndirmek için İndir Butonuna tıklayıp Nasıl indiricekler

metin2 teması lazım arkadaşlar yardımcı olanların elleri dert görmesin

Metin 2 Game Hosting Bölümünden herhangi bir bilişimden kiraladığın bir vps serverde bilişimler sana ücretsiz domain ve ücretli alan adı şeklinde fiyat biçer ki bunun içerisinde metin 2 Site paneli market ve admin oyun yönetim panelleri de dahil olmak üzere kendini boşa yorma.. bilişimin verdiği paneli beğenmezsen eğer Web Panel bölümünden beğendiğin bir paneli indirip kurulumunu yapabilirsin.

Teşşekür Ederim İlgin İçin Ama benim dedigim Kiralık Vds ALıcam Yani Kendi Oyunumu Kendim kurucam Control.com.tr Den
Adamlar Sadece Vds Kurup Vericekler Ve sitede Alıcam ama site panellerini Atmayı Bilmiyorum

merhaba İyi akşamlar sizlerden bi yardım isticem arkadaşlar çok önemli

ben metin2 vds alıcam ayretten site domain alıcam ama iletişime geçtigimde siteleri onlar düzeltmiyorlarmış

.com ya da .orglu site alıcam

mesala oyuncular oyunu İndirmek için İndir butonuna tıklayıp nasıl indiricekler

metin2 teması lazım arkadaşlar yardımcı olanların elleri dert görmesin

bence hİÇ gİrİŞme bu İŞe nedenİnİ soracaksin ÇÜnkÜ İlk olarak bu soruyu soruyorsan daha Önce gmlİk yapmamiŞsin (orta veya prof. Derecede ) serverİ yÖnetemezsİn. İkİncİsİde bu forumda 2 seneyİ aŞkin sÜredİr takiliyorum farkli hesaplarla fakat metİn2'nİn en durgun dÖnemİ benİm gÖzÜmde bu sene yanİ oyuna olan İlgİ dÜŞtÜ bence uĞraŞma

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri