Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bazı panellerde market paneli yada admin paneli ekli değil onu nasıl ekleriz
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
tşkler mesela ben şimdi başka bi panelin market klasöürünü alıp ayarladıktan sonra filezillaya attım zaman siteadı.com/shop yada market olarak anasayfa bölümü editlersem market sekmesinin giriş yapaçağı yeri öle girer demi zilefillaya nee atarsan at diyelim siteadı.com/admınpaneli admin paneli die klasör atsam böle yazınca o klasörmü açılırMetin 2 Pvp Panel - Web Bölümünden Herhangi bir market panelini indir. Admin ve destek paneli bunlarda da aynı kural geçerli düzenlenecek yerleri ayarladıktan sonra Filezilla www yada public_html klasörüne at market paneli örn: w w w . site adını buraya yaz.com/shop/index.php yazarak giriş yapabilirsin /shop/ ftp ye attığın klasörün adıdır değişik olabilir. 1 Teşekkürü çok görme..
tşkler mesela ben şimdi başka bi panelin market klasöürünü alıp ayarladıktan sonra filezillaya attım zaman siteadı.com/shop yada market olarak anasayfa bölümü editlersem market sekmesinin giriş yapaçağı yeri öle girer demi zilefillaya nee atarsan at diyelim siteadı.com/admınpaneli admin paneli die klasör atsam böle yazınca o klasörmü açılır
tamam kardeşim saol
Hem Evet hem Hayır Filezillaya attığın klasöre ulaşma yolun evet öyle o sistemi anlamışsın fakat içinde market paneli bulunan bir site panelinden market panelini shop klasörünü direk atarsan o sistem çalışmaz yani Mysql bilgilerini ayarlarım.php vb değişik yerlerden yönlendirme ile alınması sağlanır düzenleme yeri az olsun diye yani shop içerisinde ayarlarım.php vardır illaki içerisinde de @kullanıcı @sifre yazar oraya sen bilgileri girersen sistem çalışmaz siteden bağımsız market admin paneli kurulumu yapabilirsin yedeklerini aldıkdan sonra birazda olsa güvenlik için Php Kilit ile kilitleyip öyle yükleme yap ama yedeğini al kilitlediğin dosyaları geri açamazsın açık dosyaların mutlaka olsun.